اینکه مثلا معده درد داشته باشین خوب بشه ولی هنوزم تو بعضی حالتا مثلا به پهلو خوابیدن یا ایستادن یکم بگیره ول کنه؟!میخوام بدونم دردش ثابته یا تو حالتای مختلف ممکنه کم و زیاد بشه؟!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من دیگه دست به دامن دکتر داروخونه شدم گفت سه تا کیلدینیوم سی با هم بخور قبلش امپرازول خورده بودم دیگه نمیدونم تاثیر کدوم بود یکم بهتر شد!واسه من در حدی بود که دستام میلرزید نمیتونستم قرصو بردارم
من دیگه دست به دامن دکتر داروخونه شدم گفت سه تا کیلدینیوم سی با هم بخور قبلش امپرازول خورده بودم دیگ ...
منم چند روزه امپرازول میخورم
نیم ساعت قبل از غذا کیلدینیوم میخورم
بعد ازغذا سورملینت باریج میخورم
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
پس خوب میشی سریع. احتمالا عصبی شدی یا چیز بدی خوردی من خودمو فک کنم به خاطر لواشک بوده من تاپیک زدم ...
معدم عصبیه