2777
2789

اینکه مثلا معده درد داشته باشین خوب بشه ولی هنوزم تو بعضی حالتا مثلا به پهلو خوابیدن یا ایستادن یکم بگیره ول کنه؟!میخوام بدونم دردش ثابته یا تو حالتای مختلف ممکنه کم و زیاد بشه؟!

پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارین تنتون سلامت

چند شبه معدم درد میگیره و انگار سنگین میشه  ولی دقت نکردم تو حالتای مختلف چه جوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نگو از معده درد که امونمو بریده لا مصب  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من خودم آزمایش دادم اسید معده دارم وقتی دردش میاد زود میرم دراز میکشم آروم میشم البته گاهی اونقدر درد داره انگار چاقو میزنن خیلی بدهههه

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
معده رو وقتی بخوابی خیلی کم میشه دردش ولی اگه بایستی یا بشینی خدا به دادت برسه

اخ دقیقا همین خواهر خدا خیرت بده!من استرس گرفتم از صبح میگم نکنه درد صفرا یا اپاندیسه اینجوری میشه

وای نگو از معده درد که امونمو بریده لا مصب  

من دیگه دست به دامن دکتر داروخونه شدم گفت سه تا کیلدینیوم سی با هم بخور قبلش امپرازول خورده بودم دیگه نمیدونم تاثیر کدوم بود یکم بهتر شد!واسه من در حدی بود که دستام میلرزید نمیتونستم قرصو بردارم  

من دیگه دست به دامن دکتر داروخونه شدم گفت سه تا کیلدینیوم سی با هم بخور قبلش امپرازول خورده بودم دیگ ...

منم چند روزه امپرازول میخورم  

نیم ساعت قبل از غذا کیلدینیوم میخورم  

بعد ازغذا سورملینت باریج میخورم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
منم چند روزه امپرازول میخورم   نیم ساعت قبل از غذا کیلدینیوم میخورم   بعد ازغذا سورملینت ...

پس خوب میشی سریع. احتمالا عصبی شدی یا چیز بدی خوردی من خودمو فک کنم به خاطر لواشک بوده

من تاپیک زدم قبلا یکی از کاربرا از عرق زنیان خیلی تعریف کرد ولی من نداشتم

پس خوب میشی سریع. احتمالا عصبی شدی یا چیز بدی خوردی من خودمو فک کنم به خاطر لواشک بوده من تاپیک زدم ...

معدم عصبیه