2777
2789

با دوستم سه سال قطع ارتباط بودیم (دلیلش این بود که چون من کلاس نهم تیزهوشان اوردم اون نیاورد باهام قطع ارتباط کرد تا بعد کنکور).بعد وقتی کنکور دادیم رتبه هامون اومد(تجربی بودیم من هزار و پونصد شدم اون ۲ هزار) شهریور ماه تولد من بود انتظار داشتم زنگ بزنه بهم تبریک بگه واسه تولدم چون قبل قطع ارتباط مون من هرسال واسه تولدش کلی استوری میذاشتم کلیپ درست میکردم کادو میخریدم واسش و قرار بود بعد کنکور دوباره ارتباط داشته باشیم دیدم زنگ نزد گفتم اشکال نداره دوستی قدیمی مون بود حیفه خراب شه بزار من پیش قدم شم بعدش یه بار باهم رفتیم بیرون و یکم ارتباط داشتیم بعد یه هفته قرار بود بریم کافه که ازش پرسیدم کی میخواید برید بعد گفت معلوم نیست تو کی میخوای بری مسافرت گفتم فلان روز بعد گفت ما همون روز میخوایم بریم من نوشتم کی این تصمیم رو گرفتین بعدش یهو فردا این پیام رو برام گذاشت الان عکس میدم بعد ادامه شو تعریف میکنم

پرنسس بابامم💝

خلاصه بلاکم کرده بود و نتونستم بپرسم علتش چیه منم کلی به این فکر کردم که چی بهش گفتم چون واقعا قصد ناراحت کردنشو نداشتم اصلا

بعد دیروز باباش به بابام زنگ زد گفت بیا بریم پیاده روی(دوستن باهم)

پرنسس بابامم💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد برگشتن بابام گفت فلانی کلی از من معذرت خواهی کرد گفتم چرا گفت که گفته دختر من یهو صبح بلند شده گفته دیشب فلانیو بلاک کردم اینا رو گفتم گفتیم چرا شروع کرده گریه گردن که ای من سه سال درس خوندم باید رتبه من بهتر میشده چرا اون بهتر اورده من نمیتونم دلم نمیخواد باهاش ارتباط داشته باشم الان اون جای بهتری قبول میشه آبروی من میره

بابا لامصب اگه دلیلت اینه این چرت پرتا چیه واسه من مینویسی؟

این همه فکر کردم چی بهش گفتم که ناراحت شده

پرنسس بابامم💝
بلاکت کرد؟؟؟؟آقا طرف دوست نداره باهات معاشرت داشته باشه...زور که نیست

خب نداشته باشه میتونه بگه نمیخوام این حرفا چیه که به دروغ نوشته؟

من بهش پیام دادم گفتم اگه دوست داری دوباره یه فرصت به دوستی مون بدیم اون خودش بهم زنگ زد میتونست بگه نه

پرنسس بابامم💝
خب نداشته باشه میتونه بگه نمیخوام این حرفا چیه که به دروغ نوشته؟ من بهش پیام دادم گفتم اگه دوست دار ...

حالا اینجوری گفته نه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
ببین به نظرم کلا پیش قدم شدنت اشتباه بوده چون باید یه جا ثابت کنه که توهم برای اون مهمی و خب بهونه پ ...

آره الان از همین ناراحتم که چرا واسه یه همچین آدمی خودمو انقدر پایین آوردم وگرنه اون دیگه واسم مهم نیست 

پرنسس بابامم💝