2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه یه کوچولو تقصیر کار خودم بودم البته من راضی نیستم مامانم اصرار میکنه

مقصرم باشی تاپیک‌قبلتو خوندم نوشتی سر پدر مادرت داد زده من باشم‌نمیرم اون باید بیاد معذرت خواهی کنه بنظرم زنگ‌بزن‌پدرشوهرت بگو اگ پسرتون قصد نداره این قضیه رو تموم کنه برم‌ مهریمو‌ بزارم اجرا الان بری سمتش تا اخر عمرت چ مقصر باشی چ‌نباشی تو باید پیشقدم بشی

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

مقصرم باشی تاپیک‌قبلتو خوندم نوشتی سر پدر مادرت داد زده من باشم‌نمیرم اون باید بیاد معذرت خواهی کنه ...

راست میگه بخدا.

ببین تو نامزدی رو سرم قسم میخورد الان ماه تا ماه قهره محل سگ نمیده اینی که تو نامزدی راحت با قهر کنار میادو توروخدا وارد زندگیت نکن.من با یه بچه و فقط بخاطر بچم بعد شیش ماه برگشتم و الان پشیمونم تو بچه نداری،فکر کن

مقصرم باشی تاپیک‌قبلتو خوندم نوشتی سر پدر مادرت داد زده من باشم‌نمیرم اون باید بیاد معذرت خواهی کنه ...

نمیدونم چی کار کنم فقط مامانم کلافم کرده هی میگه باید بهش پیام بدی در صورتی که من به خاطر اونا یه همچین کاری کردم

راست میگه بخدا. ببین تو نامزدی رو سرم قسم میخورد الان ماه تا ماه قهره محل سگ نمیده اینی که تو نامزد ...

دقیقا برعکس مامان من میگه عروسی کنی درست میشه اون میاد منت کشی 

نمیدونم چی کار کنم فقط مامانم کلافم کرده هی میگه باید بهش پیام بدی در صورتی که من به خاطر اونا یه هم ...

بشین حرف بزن باهاش بگو نمیخام الان اگ من زنگ بزنم به ریشم میخنده میگه هم بی حرمتی کردم هم خودش اومد سمتم برای‌اشتی زیر بار نرو مطمن باش مطمنننن باش بری سری بعدی‌بیشتر بی حرمتی میکنه به پدر مادرت

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

راست میگه بخدا. ببین تو نامزدی رو سرم قسم میخورد الان ماه تا ماه قهره محل سگ نمیده اینی که تو نامزد ...

خدا لعنت کنه همشونو بخدا همشون سر و‌ته ی کرباسن مرد خوب نداریم اصن 

بشین حرف بزن باهاش بگو نمیخام الان اگ من زنگ بزنم به ریشم میخنده میگه هم بی حرمتی کردم هم خودش اومد ...

میدونی روزی چند ساعت بهش میگم،میگه تقصیر تو بود اون مرد بوده بهش برخورده 

دقیقا برعکس مامان من میگه عروسی کنی درست میشه اون میاد منت کشی 

نه بخدا.مامانت چشمش میره به مردای زمان خودش فکر میکنه بخاطر میل جنسیشم که شده میاد ولی غلطه اولا که الان هزارتا خوشگلتر از منو تو منت میکشن زمانی نیست که مرد تو کف بمونه،ثانیا رابطه ای که فقط برپایه غریضه باشه زندگی نیست بلانسبت حیوونا ام بخاطر همین پیش هم موندن،خودتو ارزون نفروش

میدونی روزی چند ساعت بهش میگم،میگه تقصیر تو بود اون مرد بوده بهش برخورده 

وا بگو منم ادمم بهم‌برمیخوره چرا مردا ادمن ما هویجیم؟ول کن بابا الکی بگو زنگ زدم‌جوابمو نداد‌‌