2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط شب اول سخت بود  بقیه کلا شستشو و چرب نگه داشتنه که باید تو شستشو هر چی توصیه کردن برات ...

این که نباید به پهلو بخوابی و خیلی حواست باشه چیزی بهش نخوره بده☹️

واقعا خیلی شله ‌یعنی دستت بخوره کنده میشه؟؟

این که نباید به پهلو بخوابی و خیلی حواست باشه چیزی بهش نخوره بده☹️ واقعا خیلی شله ‌یعنی دستت ب ...

من نتونستم از همون شب اول ب صورت خوابیده خوابیدم ولی دیگه حواس جم بودم 

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
من نتونستم از همون شب اول ب صورت خوابیده خوابیدم ولی دیگه حواس جم بودم 

تو خواب که‌نمیشه حواست باشه ‌

من خوابم عمیقه .دیگه خواب باشم متوجه نمیشم سرمو چجوری دارم میزارم😬

[QUOTE=311138810]سهروردی .رویای طلایی الان روز سومه.مثل همونه زیاد فرقی نکرده [/QUOT کسی که ریزش هو ...

قبلش اول ازمایش خون میدن مشکلی نبود کاشت انجام میشه

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
تو خواب که‌نمیشه حواست باشه ‌ من خوابم عمیقه .دیگه خواب باشم متوجه نمیشم سرمو چجوری دارم میزار ...

😂😂😂

من زود ب زود بیدار میشدم دیگه از استرس 😂

خب من ریزش هورمونی دارم و پشت سرم خالی شده و رویش ندارم اصلا آزمایشم دادم برای تنبلی تخمدانه.یعنی من ...

والا نمیدونم

گورشون گم کنن برن کشور خودشون حتما هم نوعای خودشون کمکشون میکنن با این. شرایطش حتما میخاد ده تا ده تا بزاد تو مملکت ما چرا باید از افغانیا حمایت کنیم فک کردم ایرانیه خاستم کمک کنم

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
گورشون گم کنن برن کشور خودشون حتما هم نوعای خودشون کمکشون میکنن با این. شرایطش حتما میخاد ده تا ده ت ...

متاسفم برای مغز پوسیدت همون بهتر که کمک نکنی .فکر میکردم نژادپرستی دوره اش تموم شده نگو هنوز نسلشون منقرض نشده..همه ما انسانیم با هر ملیت و رنگ و نژادی .