2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار می کردید

155 بازدید | 19 پست

من ۲۰ سالمه یکی از پسرای فامیل را دوس دارم اونم ۲۵ سالشه . نمیدونم کسی تو زندگیش هست یا نه .ایدی اینستاش رو دارم. بهش چجور بفهمونم می خوامش . می ترسم حسرتش بمونه روی دلم. ۷ساله می خوامش

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باااین که تهش پیشمونی  خودم تحربش کردم ولی بگوو

شما به کسی که دوسش داشتی گفتی؟

من میخوام اول مطمئن شم حسی داره بهم بعد بگم نمیتونم مجبورش کنم دوسم داشته باشه

اون هیچ توجهی نشون نمیده؟ متوجه نشدی ازت خوشش میاد یا نه؟

چرا نگاه یواشکی میکنه بهم بعد می فهمه متوجه شدم نگاهش را می اندازه یکجا دیگ. 

شانس کمی داری  اینستاشو فالو کن ببین استوری اینا چی میذاره بعضی وقتا لایک و ریپلی کن سر حرفو ب ...

درخواست میدم قبول نکرده تا حالا البته عکس پیجم عکس خودم نیس

چرا نگاه یواشکی میکنه بهم بعد می فهمه متوجه شدم نگاهش را می اندازه یکجا دیگ. 

چون فامیله مستقیم نگو چون اگه علاقه نداشته باشه بعد همیشه رو در رو میشید بد میشه. ولی فالوش کن یکی دو بار لایک کن رپلای بده ببین خودش سر قضیه رو میگیره یا نه

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
چجوری بیخیالش بشم. هزار دفعه شب شد گفتم دیگ بهش فکر نمی کنم باز صبح تو مغزم رژه میرفت

اینقدر فکر کن که چیزی واسه فکر کردن نداشته باشی. با وسی باش که تورو بخواد نه کسی که تو اونو میخوای. مرد عاشق همه کار واست میکنه ولی اونی که تو میری سراغش همیشه دست بالا رو مبگیره وبه خودت میای میبینی یه روزی قلبت مچاله شده کف دستته.

کاش ت. کتابای مدرسه اینارو به ما یاد داده بودن که عمرمون الکی هدر نمیرفت

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
چون فامیله مستقیم نگو چون اگه علاقه نداشته باشه بعد همیشه رو در رو میشید بد میشه. ولی فالوش کن یکی د ...

من قبلا بهش درخواست دادم قبول نکرده البته عکس پیجم عکس خودم نبوده. بنظرت عکس خودمو بذارم درخواست بهش بدم؟