من ۲۰ سالمه یکی از پسرای فامیل را دوس دارم اونم ۲۵ سالشه . نمیدونم کسی تو زندگیش هست یا نه .ایدی اینستاش رو دارم. بهش چجور بفهمونم می خوامش . می ترسم حسرتش بمونه روی دلم. ۷ساله می خوامش
اینقدر فکر کن که چیزی واسه فکر کردن نداشته باشی. با وسی باش که تورو بخواد نه کسی که تو اونو میخوای. ...
البته من ی چیزی را نگفتم ایشون سرباز بود و ۱ ماه دیگم هست،بعد همین ۷۰ روز پیش خواهرش فوت شد. بعد چون نگاه یواشکی می کنه فک کنم اونم بخواد اما نمیدونم واقعا . کاش ادم عاشق کسی نشه که عاشقش نیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته من ی چیزی را نگفتم ایشون سرباز بود و ۱ ماه دیگم هست،بعد همین ۷۰ روز پیش خواهرش فوت شد. بعد چون ...
توروخدا واسه خودت داستان درست نکن. بخوادت میاد. تو زندکیتو بکن. به کیس هایی که پیش میاد فکر نکن. تو دلت برای کسی نسوزه. چون کسی نیست بعدا دلش برات بسوزه. من کشیدم بهت میگم
یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام