2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چه عنوانی بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 43 پست
شاید ناراحت بشی از حرفم . ولی زنو شوهری که دو تا بچه دارن بچه بزرگشون بزرگه و کنکوری . خودشونم سنشون ...

زن داداشم متولد۱۳۶۵ هست،نه ناراحت نشدم گلم من خودم اونقدرررررررررررررررررررر جا خوردم وقتی خواهرم گفت حد نداره،چی بگم گلم داداشم حتما یه فکری کرده ما که تو زندگیشون دخالتی نداریم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ناراحت بشی از حرفم . ولی زنو شوهری که دو تا بچه دارن بچه بزرگشون بزرگه و کنکوری . خودشونم سنشون ...

اتفاقن تو سن بالا معمولن دوست دارن یه بچه رو بزرگ کنن 

ندیدی مادربزرگا چقد  نوه هاشون و دوست دارن و وقت میزارن 

حوصلشون هم از جوونا بیشتره

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

چه روح بزرگی دارن داداشت و همسرش

این ادما کم پیدا میشن

خوشحالم که دوتاشونو تو زندگیت داری🌱❤️

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
من به شوهرم میگم تصمیم سختی گرفتن ولی ثواب داره واقعا

‌واقعن تصمیم سخت و بزرگانه ای هست ک هر کسی توانشو نداره مخصوصا خودش هم بچه داره

این یعنی این آدما خیلی روح بزرگی دارن

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم