2777
2789
عنوان

دیگه خونم به جوش اومده ازدست شوهرم

781 بازدید | 54 پست

اهل خیروشرنیست هیچچچچچچچ جانمیره نمیزاره منم برم

ازخانوادم متنفره ورفت اکمدنمیکنه

بگم بالای چشمت ابروعه یایادم بره کاری روانجام بدم فحش باروووونم میکنه

وضع مسکن وزندگی هم که دیگه نگم براتون

دوتابچه دارم

دلم داره میترکه دلم عشق ومحبت میخواد

خونه پدر مادر میزاره بری؟ماله من یدونه خونه خانواده ام بود که الان شیش ماهه اونجا هم نمیزاره برم😭

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم خیلی عصبانی هستی و الان همه چیزای منفی میاد ب یادت کاش ی کاری کنی یکم آروم شی چمیدونم ی دوش بگیر پیاده روی کن و...

قشنگ معلومه از عصبانیت داری منفجر میشی

عشق و محبت بوده ک ۲تا بچه بوجود اومدن

شرابط اقتصادی برای همه بد شده، روابط قطع و کم شده

مدارا کن دوست عزیز 

همگی داریم با سیلی صورت سرخ میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم چه سخت 

شوهر منم اهل رفت و آمد نیست یعنی دوریم از همه خودمم اصلا اهل رفت و آمد نیستم 

در کل هر زندگی مشکلاتی داره ایشالا خدا به زندگی همه آرامش بده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خونه پدر مادر میزاره بری؟ماله من یدونه خونه خانواده ام بود که الان شیش ماهه اونجا هم نمیزاره برم😭

تاتقی به توقی بخوره تعطیله

اره میرم

ولی سرساعت بایدبایکی برگردم میگه بیارنت

اگه خودش اومدیکی روجلوی دردیددیوانه میشه

خلاصه ازدماغم درمیاره

چطور همچین چیزیو قبول کردی خانوادت نمیگن چرا نمیای ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
برا چی؟

بیخودی سر لج افتاده بهش گفتم منو مثل اسیرا نگه داشتی به تیریج قباش برخورده میگه اسیر خونه ننه باباشم نمیره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁