2777
2789
عنوان

دیگه خونم به جوش اومده ازدست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 54 پست
مثل شوهر من یکیشونو تومحله ببینه دیوونه میشه اون روزموجهنم میکنه

ماله من اسمشون میاد شبیه دیوونه ها میشه

مشاور به من گفت این آدما تغییر نمیکنن و هزار جلسه تراپی هم روشون تأثیر نداره گفت انتخاب با خودته یا یه عمر گوش به فرمان باشی یا بری میگه اینا زندگی و دنیا رو مثل میدون جنگ میدونن و همش دوست دارن حرف حرف خودشون باشه حتی ممکنه سر اینکه یکی بهشون دیر سلام بده کینه بگیرن از طرف 

کاش پام می‌شکست قبل محضر یه سر میرفتم مشاوره قبل ازدواج اینجوری خودمو بیچاره نمیکردم برای بار دوم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله من اسمشون میاد شبیه دیوونه ها میشه مشاور به من گفت این آدما تغییر نمیکنن و هزار جلسه ترا ...

چقدشبیه شوهرمه

تازه شوهرم میگه شمامنوبدبخت کردین کاش باشماوصلت نمیکردم🤣🤣

مشاوردیگه چیاگفت من حق بیرون رفتن ندارم وحتی پولشو وگرنه حتمامیرفتم مشاور

چقدشبیه شوهرمه تازه شوهرم میگه شمامنوبدبخت کردین کاش باشماوصلت نمیکردم🤣🤣 مشاوردیگه چیاگفت من حق ...

واای شوهر منم دقیقا همین حرفو میزنه انگار ما رفتیم دنبالش 🤣به معرفش فش میده منم میگم دو برابر بده از طرف منم🤣 

مشاور بهم گفت پیشش ضعف اصلا نشون نده هی گریه نکن  بهت گفت برو نمون یا نمیخوامت نشین به التماس یا توضیح که برای چی باهات موندم جای اینکار واقعا برو بزار بفهمه از نبودش ترسی نداری، روی هر چی قفلی زد اصلا اهمیت نده انگار نشنیدی و با تو نیست دیگه ادامه نمیده، وقتی مریضی و ناراحتی بهش نگو این ذوق میکنه وقتی ناراحت باشی ،تا حد امکان سعی کن حرف خانواده اتو نزنی جلوی این بهش محبت نکنی چون مثل یه بچه سه ساله حسوده و فکر میکنه اولویت تو نیست و در آخر گفت همه اینکارا راه حلت نیست چون شوهرت نمیخواد و کمک نمیکنه که این زندگی درست بشه، تو با این کارا فقط میتونی شرایط رو یکم کنترل کنی و خنثی کنی خواسته های اونو

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مرسی عزیزم دلم به حال خودمون سوخت چقدرسخت

خدای ماهم بزرگه به دادمون میرسه بلاخره یروزی 

امیدوارم هر چه زودتر زندگیت اونجوری که دوست داری پر از آرامش و محبت بشه ❤️🙏

خدای ماهم بزرگه به دادمون میرسه بلاخره یروزی  امیدوارم هر چه زودتر زندگیت اونجوری که دوست داری ...

همچین برای توعزیزممم

فقط خدامیتونه به دادمون برسه

مامانم چندباری دعاهم واسش گرفته بدترشده که بهترنشده

همچین برای توعزیزممم فقط خدامیتونه به دادمون برسه مامانم چندباری دعاهم واسش گرفته بدترشده که بهترن ...

آره جیگر فقط باید بسپریم به خدا ❤️دعا فقط برعکس عمل میکنه برای ما از بس شانس نداریم تو هیچ چیزی 🙁