تاتقی به توقی بخوره تعطیله اره میرم ولی سرساعت بایدبایکی برگردم میگه بیارنت اگه خودش اومدیکی روجل ...
وای چقدر شبیه شوهر منه
بچه داری؟
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
چطور همچین چیزیو قبول کردی خانوادت نمیگن چرا نمیای ؟
شرایط قهر و طلاق ندارم ازدواج دوممه اینم به هم بخوره میشم انگشت نمای مردم مجبورم دندون به جیگر بگیرم
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
بیخودی سر لج افتاده بهش گفتم منو مثل اسیرا نگه داشتی به تیریج قباش برخورده میگه اسیر خونه ننه باباشم ...
بشین باهاش حرف بزن بگو میدونم حرف های اون روزم بی منطق بود و تورو قضاوت کردم و حس بدی بهت دادم از حرفم پشیمونم از اینکه ناراحتت کردم حقیقتش توارامش منی و... بعد ۲ ۳ روز میری پیش خونوادت
اخه مشکل یکی نیست که اهل رفت امدنیست اهل کارکردن نیست عصبیه فورافحش میده بابام فوت شده فقط اونوف ...
بزن پارش کن آدم همه چیو که نباید تحمل کنه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بشین باهاش حرف بزن بگو میدونم حرف های اون روزم بی منطق بود و تورو قضاوت کردم و حس بدی بهت دادم از حر ...
حتی مشاوره ام رفتیم مرغش یه پا داره میگه یا من یا خانواده
من بچه ندارم ولی مجبورم باهاش بمونم شرایطم بده خیلی بد
شرایط قهر و طلاق ندارم ازدواج دوممه اینم به هم بخوره میشم انگشت نمای مردم مجبورم دندون به جیگر بگیرم ...
حداقل فعلا بچه نیار اگه نداری چه ربطی داره ازدواج هزارم باشه منم ازدواج دومم ولی واقعا اجازه فحش یا اینکه پیش خانوادت نرو هیچ وقت بهش نمیدم من خیلی خرم اصلا هیچی برام مهم نیست جز خودم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید