2777
2789
عنوان

با وجود بابای شکاک

566 بازدید | 34 پست

من بابام خیلی شکاکه جوری که حتی نمیزاره از خونه بریم بیرون و حیاط رو هم باید باروسری بریم و بخوایم جایی بریم فقط وفقط باخودش بعداون هر ی ماه فقط۵روز خونه س و بیشتر اون مدتم خودش بیرونه و خونه نمیاد یعنی ماهی که میاد خونه خیلییی کم پیششش میاد بریم بیرونن خیلییی کمممم و من ازاین وضع خیلی خسته شدم

و الان ی معلم انلاین پیدا  کردم برا کنکور وقتی باهاش حرف زدم خیلی حالم عوض شد ی جوری حس کردم ب این گفت و گو نیاز داشتم

بعد از ی طرف میگم بزار باهاش کلاس بردارم روحیم عوض شه از ی طرف میگم نه خرج اضافه س و اگه قبول نشدم سرکوفت میزنن ولی اگه اینو نگیرمم باز سرکوفت میزنن

حالا موندم چیکار کنم کلاس بگیرم یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط بین شکاکی بابات و معلم برای کنکورت رو نفهمیدم😅🧐

بنظرم اگر درسی رو نیاز داری معلم بگیر اگه نه که پول الکی خرج کردنه...واسه اینکه حالت بهتر بشه و با کسی حرف بزنی میتونی هر چندوقت یکبار مشاوره بری بنظرم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه چیز بگم که بی نهایت بابتش فشار خوردم  من رفتم پلاک و گوشواره طلامو فروختمممممم برای کنکور ب ...

انقدر طلا فروختم واسه چیزای چرت ! من دردمو به کی بگم ؟ 😂😂

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
ارتباط بین شکاکی بابات و معلم برای کنکورت رو نفهمیدم😅🧐 بنظرم اگر درسی رو نیاز داری معلم بگیر اگه ...

یعنی باان شرایطی که نمیتونم برم بیرون و اینا کلاس برداشتن واسه عوض شدن حالم خوبه یانه🤣

یه چیز بگم که بی نهایت بابتش فشار خوردم  من رفتم پلاک و گوشواره طلامو فروختمممممم برای کنکور ب ...

ای وااااای💔💔 منم خیلی پولمو دور ریختم واقعا پشیمونم به خدا پول ۵ ترم دانشگاه آزاد رو تو اون سه سال از ما کشیدن آخرشم دولتی رشته ی خوب یه شهر دیگه بیاری خانوادههههههه: نه دوره واسه چی بری👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.