2777
2789
عنوان

پسر خاله شوهرم خیلی ...

711 بازدید | 27 پست

بچه ها ما عقدیم

بعد شوهرم یه پسر خاله داره که ازش بزرگتره و خیلی صمیمین

این پسر خاله اش بیکاره و زن داره اما بچه ندارن زنش شاغله همیشه هم با شوهرم دوست بوده 

بعد من شوهرم الان 206 داره میخواد ماشینو عوض کنه دنا پلاس بخره با پس اندازش یه سرمایه گذاری کوچیکی هم کرده 

الان پسر خالش همش بهش میگه نمی‌خواد بخری و دنا پلاس ماشین اشغالیه و همین 206 رو داری بسه و پولتو نگه دار خرج کنین با زنت نمی‌خواد ماشین بخری و فلان 

من میگم اشتباه می‌کنه پسر خالش

ماشین بخره بهتره 

از هر کی هم پرسیدم میگن ماشین خوبیه و بحرین و فلان ولی نمی‌دونم پسر خالش چرا آنقدر اصرار داره که نخره 

نظر شما چیه؟

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونم نظرش رو گفته قرار نیست به حرفش گوش کنید

هر چی خیرتون هست ان شاالله همون پیش بیاد

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

ولش کنید مگه زندگی شما دست پسر خاله شوهرته عجبا 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

شاید بعدا میخواد از شوهرت قرض بگیره

لطف هرکاری میکنید تو خفا انجامش بدین. کسی نفهمه.. اینجوری موفق تر میشید. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

شاید چون تجربه کرده میگه شما راه خودتونو برین

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که همه درد های تو، از تو انسانی بسیار قوی می‌سازد، انسانی همچو آب زلال و پاک قوی.