2777
2789
عنوان

عدد بتا توی ازمایش دوم کم شده😭

454 بازدید | 29 پست

بچه ها تروخدا برام دعا کنید😭ازمایش اولم۶۵۴ بود سه روز بعد ازمایش دادم شد ۳۰۰ باز برای پس فردا میخوام برم ازمایش

امکان داره باز بره بالا و نرمال بشه؟چیکار کنم

خداکنه اشتباه شده باشه فقط😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از پریودت میگذره

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

درست متن و نخوندم عزیزم من خیلی نگرانم بی بی میزنم منفیه بعد ی ساعت ی هاله میوفته  تو چجوری بو ...

بین سه تا ده دقیقه بی بی چک جوابو نشون میده.بعد یکساعت دیگه کاذبه

ی ۱۰ روزه

نگران نباش ایشالا میاد بالا گاهی ازمایشگاه ها خطا داره

ای وی اف کردی؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست