2777
2789

بچه ها من بیشتر اوقات تحقیق میکنم چه دعای برای چه چیزی خوبه و یه دفتر دارم دعاها رو مینویسم تا بعد به بقیه معرفیشون کنم

الان داشتم صفحه هاشو ورق میزدم چشمم افتاد به یه دعا برای ازدواج

یادمه چند ماه قبل که داشتم تو دفترم یادداشت میکردم دقیقا فرداش سه نفر ازم خواستگاری کردن و موقعیت های خوبی هم بودن 

برای خودمم عجیب بود  

گفتم بزارم شما هم انجامش بدید ان شاء الله حاجت روا بشید❤

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجرب برای ازدواج دختران

این دعا را بنویسد به فرمان خدای تعالی ازدواج او آسان گردد

بسم الله الرحمن الرحیم

یا حلیم لا تعجل یا کریم و الحیواة و الملکوت یا ذاالجلال و القلوب و ذو الشفاعة یا ذالرحمة الواسعة یا لا اله الا الله محمد رسول الله الملک المحمود الکریم الوجود الغفور الودود ذو التوفیق بالله توکلت یا رحمن به یا قیوم توکلت یارحمن یا رحیم برحمتک یا ارحم الراحمین

📚تحفة الاسرار

دعایی نداری ک اونی ک میخوایمو جذب کنیم؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
مجرب برای ازدواج دختران این دعا را بنویسد به فرمان خدای تعالی ازدواج او آسان گردد بسم الله ا ...

علامت ندارن فتحه کسره

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
مجرب برای ازدواج دختران این دعا را بنویسد به فرمان خدای تعالی ازدواج او آسان گردد بسم الله ا ...

میشه به نیت خواهرم بنویسم 

کجا بزارم

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
دعایی نداری ک اونی ک میخوایمو جذب کنیم؟

سوره مزمل خوبه ولی برای امر حلال 

من خودمم قبلا ختم ۱۷ روزه حضرت ام البنین انجام دادم کسی که میخواستم اومد سمتم ولی انگار قسمت نبود باهم بمونیم و زمان خواستگاری همه چیز بهم خورد💔