کسی استفاده کرده ؟ اگه آره مرسی که تجربیاتتون رو می گید
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
از همون بار اولی که میزنی ریزشت کم میشه مداوم باید استفاده بشه من هفته ای دو بار بعد حموم میزدم خیلی موثر بود یه مدته حوصلم نیس استفاده کنم البته الانم ریزشم خیلی نیس
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسنفاده نکردم تنها تجربم این بود که خورده به دیت و پام حسابی خارش و تاول زدم
بهترین برای مو عصاره رزمیترینه برای رشدش خودتم میتونی درست کنی رزماری رو بجوشون صاف کن اسپری کن به موهات
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
از همون بار اولی که میزنی ریزشت کم میشه مداوم باید استفاده بشه من هفته ای دو بار بعد حموم میزدم خیلی ...
خوبه پس استفاده کنم موهام دیگه انقدر میریزه به هیچ صراطی مستقیم نیست انقدر گیاهای مختلف زدم یکی از یکی بی فایده تر
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
یه شامپویی هم برای رشد مو میتونم بهت معرفی کنم کلا برا همینه فقط نمیدونم میتونی پیداش کنی یا نه ولی شاید از انلاین شاپ ها که از خارج جنس میارن بشه پیدا کنی
بدم عکسشو؟
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
آره عزیزم تاثیری نداشت هم میخوردم هم جوشوندا میزدم موهام هم روغنشو هیچ تاثیری روغن رزماری هم تاثیرن ...
ای بابا خیلی تعریفش رو شنیدم رزماری هم زیاد تعریفش رو کردن ولی بی فایده
خوبه پس استفاده کنم موهام دیگه انقدر میریزه به هیچ صراطی مستقیم نیست انقدر گیاهای مختلف زدم یکی از ی ...
جوشونده رو ببرحموم اخر کار که خواسی بیای بریز رو سرت بیا بیرون نمیخواد بشوریش خودش خشک میشه مو بعد حموم بهتر جذب میکنه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
خوبه خداروشکر پس منمامتحان میکنم شما چه مدت استفاده کردید ؟
جوشونده رو ببرحموم اخر کار که خواسی بیای بریز رو سرت بیا بیرون نمیخواد بشوریش خودش خشک میشه مو بعد ح ...
🌹خیلی ممنون از راهنمایت
امیدوارم نتیجه بده🙁