2777
2789
عنوان

تاحالا کسی بهتون نارو زده؟؟؟؟

400 بازدید | 21 پست

بچه ها تا حالا کسی از پشت بهتون خنجر زده مثلا در عین حالی که براش خوب بودین و خوبی کردین ضربه بزنه؟ چجوری باهاش کنار اومدین و واکنشتون تو این مواقع چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روی خامی و ناپختگی یه موضوعی در مورد خانواده ام به مادرشوهرم گفته بودم اونم ۱۰ سال بعد همون موضوع جلو فامیل هاش زد تو سرم!    بعد اون دیگه از چشمم افتاد و خیلی باهاش سرد شدم! 

یا ارحم الراحمین

یه مشکلی داشتم  و تازه خونه خریده بودم ، یکی که فامیل بود گفت بزن بنامم هر وقت هم خواستی بنامت برمیگردونم ، منم اعتماد کردم😐 تا رفتیم بنگاه زیر قرارداد و امضا کرد ، انگار شیطون رفتن تو‌جلدش رفتارش عوض شد 😐  همون لحظه تنهایی برگشتم بنگاه قرار داد و‌کنسل کردم و ۱۰ ملیون خسارت به بنگاهی دادم به نام خودم برگردوندم . خلاصه خدا رحم کرد .....

از روی خامی و ناپختگی یه موضوعی در مورد خانواده ام به مادرشوهرم گفته بودم اونم ۱۰ سال بعد همون موضوع ...

هیچی بدتر از این نیست که درد دلتو به روت بیارن و بزنن تو سرت چه آدم حقیری واقعا

یه مشکلی داشتم  و تازه خونه خریده بودم ، یکی که فامیل بود گفت بزن بنامم هر وقت هم خواستی بنامت ...

واییییییییییییییییییییییییییییی این چه کاری بود دختر چه خوب که تونستی حلش کنی