2777
2789
عنوان

امشب به شوهرم گفتم ازت بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 19 پست
از همه چی ایراد میگیره  من واقعا انقد بد نیستم سلیقه و آشپزیم خوبه  بقیه که تعریف میدن& ...

ای بابا این چه وضعیه☹

ازین به بعد خودتو تغییر نده بگو من اینم که میبینی 

روز اولم که اومدی خواستگاری همین بودم

اما چون تو و رابطمون برام مهمه پس خودمو برات بهتر میکنم ، چیزایی که ازم میخوای بهتر شن رو بهت میگم و توقعاتی که من دارم رو هم تو باید تلاش کنی انجام بشن چون بالاخره رابطه و ازدواج یه چیز دوطرفس

اول از همه این که اصلا دوست ندارم ازین به بعد با کسی مقایسه بشم چون هرکس و شرایط زندگیش متفاوته

و بعد باهم بشینین حرف منطقی بزنین .البتهههه حواست باشه تو یه موقعیتی بگو که نه گشنشه نه خوابش میاد نه عصبیه

یعنی تو بهترین حالتش حرف بزنین

و اینم بگم که یه کاری هس خیلی میتونه به رابطتون کمک کنه این که یه روز در ماه رو داشته باشین به عنوان روز حرف های جدی و بشینین هرچی گلایه و شکایت از هم دیگه دارین توی اون روز بگین و طرف مثابل اجازه ی ناراحت شدن نداره

فقط باید گوش بدین و سعی کتین حلش کنین

چرا ناراحت باشی خب اون شروع کرده اون هرچی از دهنش دراومده گفته بعد تو عذاب وجدان داری 

زیاده روی کردم 

البته خستم کرده 

من مامانم فوت کرده 

بابامم سر یه سال زن گرفت کلا همه مون رو ول کرده 

خواهر کوچیکم تازه زایمان کرده 

بچه اش رو من گاهی نگه میدارم

خودمم دوقلو دارم 

اینا رو گفتم که شرایط پیچیدم رو درک کنی ببینی که حال روحیم اصلا خوب نیست 

حالا زندگی بدون عشق هم بزار کنارش وشوهری که ایراد میگیره و فقط برا رابطه میخوادت 

حقیقتا کم اوردم خیلی وقته دارم خودمو میکشم جلو بخاطر بچه هام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا این چه وضعیه☹ ازین به بعد خودتو تغییر نده بگو من اینم که میبینی  روز اولم که اومدی خو ...

مشاوره هم رفتم 

ولی همه چیز تا یه مدت خوبه بعدش دوباره روز از نو روزی از نو 

میگه من شخصیتم اینه عوض بشو نیستم 

مقایسه میکنم !!!

آخه من چه گناهی کردم که باید به ساز تو برقصم آخرشم فرداشم بیای بگی نه این مدلی خوب نبود یه رقص جدیدتر امتحان کن