2777
2789
عنوان

امروز یه خبری شنیدم دلم تیکه تیکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 55 پست

حالم بد بود اینو دیدم بدتر شدم💔

خدا خودش بهشون کمک کنه و صبر بده💔

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بارم داداشم نزدیک بود دخترش زیر بگیره همش تقصیر من بود من زنگ زده بودم داداشم ذهن داداشم مشغول بود به خاطر مشکلم و این اتفاق افتاد کلی زن داداشم سرزنش ام کرد دیگه به داداشت زنگ نزن واقعا بهش حق دادم اصلا شماره داداشم پاک کردم هی تند تند زنگش نزن خودم پس مشکلاتم بر بیام 

خدا رو شکر به خیر گذشت ولی حال دخترش خوبه

خدارحمتش کنه ولی بازم خوبه مادره مقصر نبوده چون من مورد دیدم بعدش زنشو طلاق داده یا همش میگفتن مقصر ...

دقیقا ولی جماعت  بازم میگن مامانه اصلا حواسش به بچه نبوده و همیشه احمال کاری میکرده و از این حرفها نوش دارو بعد مرگ سهراب انگاری با این حرف ها بچه برمیگرده 

اره متاسفانه یکی از آشناهای دامادمون توروستا دختر ۷ سالشو زیر گرفته بود اون طفلی هم فوت شدن

خدایا ما ها الان هممون قلبمون تیر کشید

خدایا نمیدونم چی بگم 

خودت صبر بده به این خانواده ها

خدا خدا خدا به آبروی آبرودارات بچه هامون رو حفظ کن

برا هر نفس و هر نگاهشون هزاران بار شکرت

خدا یا دل این خانواده های داغدار رو خودت آروم کن به حق فاطمه زهرا

خیلی ناراحت شدم دختر ۸ساله منم امروز با این توپا که با یه نخ بهم وصله و تق تق میکنه بازی می‌کرده اومده دور گردنش پیچونده و هی گره زده بعد دیگه نتونستم بازش کنه نه تونسته ادامه بده بستنشو..... اگه خفه شده بود چکار میکردم 

منم دختر بزرگنو برده بودم برا جشن جوانه ها که کلاس هفتمه 

کوچیکه دیر از خواب بیدار شده بود والا با خودم می‌بردمش همسرمم گفت نمی‌خواد ببری بذار خونه باشه

چه میدونستم سر صبحی خولوچل بازی درمیاره....

خدا رحم کرد که برای تحویل فرم مدرسه دخترم نرفتم اومدم خونه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
منم یه دوربین مداربسته دیدم باباهه اصلا نفهمید بچش پشت ماشینه قشنگ از روش رد شد  بعضی باباخا ا ...

مثل شوهر من کلا دو بار بچه رو با خودش برد 

اولین بار دادش دست مادرش اونم ولش کرد فرستاد بچمو خونه همسایش 

دفعه دوم هم برداشته برده بچه رو بیرون دوست شوهرم برمیداره بچه رو میبره دور دور 

یعنی بجه ای که من رو چشمام میذارم رو اینجوری کرده دیگه هیچوقت نمیدم دست باباش اشتباه کردم

خدایا به پدر مادرش صبر بده بمیرم براشون تو روستا از این اتفاقا متاسفانه زیاد میافته خیلی سخته. پدرش ...

تو روستا های اطراف شهر ما،یه پدر ندونسته با اسلحه شکاری ور میرفته و فک میکرده خالیه که یهویی یه تیر ازش شلیک میشه درست وسط سر پسرش میخوره،و جلوی چشم پدره می میره 

پدرش الان روانی شده و کلا زده ب بیابون بیچاره نابود شده 

بمیرم واسه طفل معصوم😢😢😢

توی طایفه ما هم اتفاق افتاده همچین چیزی خدا خودش به دلشون صبر بده

خدایا تورو قسم میدم از ته دلم به عزمت جمال حضرت علی اصغر علیه السلام همه بچه هارو خودت حفظ کن به دامنت بگیر

هیچ طفل معصوم آسیب نبینه الهی آمین😭😭😭

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

مثل شوهر من کلا دو بار بچه رو با خودش برد  اولین بار دادش دست مادرش اونم ولش کرد فرستاد بچمو خ ...

اصلاااا مراقب نیستن 

منم یبار سپردم بهش بچه خواب بود 

اینقدر غرق موبایل و صحبت بچه از ارتفاع یه متری خورده بود رو سرامیک 0🥺

آرزومه که بغلم کنی خودت....
تو روستا های اطراف شهر ما،یه پدر ندونسته با اسلحه شکاری ور میرفته و فک میکرده خالیه که یهویی یه تیر ...

خدایا هیچ پدر و مادری داغ بچش رو اونم به این شکل نبینه حق داره دیوونه بشه طفلک😔