2777
2789
عنوان

امروز یه خبری شنیدم دلم تیکه تیکه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای تنها بود تو خونه؟

بله همیشه دلش میخواد تنها باشه ولی این کارو نمیکنم از بس نترسه من بیشتر میترسم ازش...

امروزم هم همسرم گفت نمی‌خواد ببری خسته میشه،هم دیر بیدار شده بود برنامه دخترمم تو مدرسه هم طولانی نبود 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
عجب  بخدا مرد دیدم اینقدر خوب مواظب بچه ست  این شوهرای ما عین خیالشون نیست

شوهر منم یبار بچمو تو شهربازی سپردم دستش برم وسایل بخرم اومدم دیدم بچه نیسن گفتم کو بچه باورتون میشه داشت تخمه می شکست بعد اینکه گفتم کو بچه ب خودش اومد که نیست 

دنیا رو سرم خراب شد 

بعدش یکم رفتم اونور تر دیدم بچم وایسناده داره ب چرخ فلک نگا میکنه،از اون ب بعد اصلاااا نمیزارم پیشش چون سابقشو کلا خراب کرد😂

صدقه بده حتما عزیزم خدا رو شکر که چیزیش نشده 

آره واقعا خدا رحم کرد....مگه آدم میتونه جایی بگه این بچه نترسه ول می‌کنه می‌ره تو خیابون ببار گم شد ببار پرید جلو ماشین لجباز نیست نترسه....

امروزم کلی دعواش کردم و کلی کولی بازی در آوردم که بترسه

اصلأ امسال دختر بزرگم باهاش تو یه مدرسه نیست دلهره دارم

پارسال خودم رسوندمش جلو مدرسه سرشو انداخت شروع کرد به دوییدن تو جهت خلافه مدرسه....خواهرش من معلما داشتن میرفتم مدرسه گرفتنش والا داشت میرفت همینطور....

برام دعا کنید عاقله ها ولی خنگ بازی در میاره قشنگ همه میفهمند داره بازی میده ادمو 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
آره واقعا خدا رحم کرد....مگه آدم میتونه جایی بگه این بچه نترسه ول می‌کنه می‌ره تو خیابون ببار گم شد ...

عزیزم خدا حفظش کنه بخاطر سلامت خودش هم که شده یبار ببزش پیش روانپزشک کودکان و کلا این رفتارهاشو توضیح بده بزار بهش یه دارویی بدن اینجوری هیجانی رفتار نکنه 

معمولا بچه های بیش فعال خیلی نترس هستن و سعی کنید ا همین بچگی کنترل کتید این رفتارا و هیجاناتش رو 

عزیزم خدا حفظش کنه بخاطر سلامت خودش هم که شده یبار ببزش پیش روانپزشک کودکان و کلا این رفتارهاشو توضی ...

همون شب قبلش هدیه خریدیم برای کار خوبش....

جوابش اینه آخه فکر نمی‌کردم اینکار بد باشه 

مشاوره بردمش قبلاً کنترل شده اینه البته دارو نبود....