2777
2789

سلام خانوما شب بخیر

کتاب های بچه هاتون رو  تا به حال سیمی کردین ؟

راضی بودین یا خیر؟

شنیدم بعضی ورق ها به هم چسبیده و پاره میشن

اگر تجربه ای دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین

در ضمن پسرم پایه دهم است

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

بله انجام دادیم تا به حال مشکلی نداشتیم

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

فک کردم کلاس اوله.پایه دهم نباید خودش تصمیم بگیره؟:/

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم کلاس اوله.پایه دهم نباید خودش تصمیم بگیره؟:/

تصمیم رو که خودش میگیره عزیزم

اما میخوام بدونم پاره نمیشن برگه ها

پسرا خودتون میشناسین خیلی سریع و بد ورق میزنن

حداقل پسر خودمو میگم یکم نامرتبه و خوب نگهداری نمیکنه

میترسم پاره بشه ورق ها چون‌ سیمی هست و برای کنکور و سال های آینده نتونه استقاده کنه

ممنون که نظرتونو‌ به اشتراک گذاشتید😊❤

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.