2777
2789

قلبم گرفت اصلا 😭😭😭 خیلی امید داشتم با کلومیفن باردار شم دومین دوره ام بود کلومیفن میخوردم

خدایا دستمو بگیر….🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱ ساله تنبلی تخمدان دارم

میشه بگی اووبوست رو‌چند خریدی؟

و زمان خوردنش؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

۱ ساله تنبلی تخمدان دارم

اصلاح سبکم کردی گلم پیاده روی میری هرروز ؟

گرده نخل بگیر با خرما قاطی کن تو پریودی بخور شوهرتم میتونه مصرف کنه مرغ کار خونه ای حتی نباید بهش لب زد بجاش هرچی میتونی چیای محلی بخور مث تخم محلی یا تخم بلدرچین یا خودع بلدرچین اردک اینا خیلی خوبن 

۱۲۰ تا

برای سه ماهه درسته؟

اگه واقعا رو‌کیفیت تخمک اثر اره منم بخرم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

انشالله ب زودی مامان میشی گلم 

دلم منم گرفت 

منم دیروز پریود شدم یهو یادم اومد،گفتم ببینم شاید شماخوش خبر باشی😭🥺

انشالله دوتامون این ماه مامان بشیم🙏🙏

بازم میری دکتر؟

من تصمیم گرفتم برم ولی بین دکتر طب سنتی و متخصص زنان موندم.ب نظرت پیش کی برم‌بهتره؟!؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓