2777
2789
عنوان

یه سوال راجب پسرا

164 بازدید | 17 پست

خانما آقایون یه سوال دارم ازتون اگه پسری واقعا عاشق دختری بشه هیچوقت نمیتونه فراموشش کنه؟ یا پسرا راحت میتونن فراموش کنن؟ حرفا و کارای دختره یادپسره میفته؟ 

یک عمر دور و تنها، تنها به جرم اینکه او سر سپرده میخواست من دل سپرده بودم... 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبق دیده ها و تجربه خودم بگم  اگه واقعا از ته دل عاشق ی دختر باشه هیچوقت فراموشش نمیکنه&nbs ...

در نتیجه زن نمیگیره یعنی؟ 

ماها ی بار عاشق میشیم، طرف بخاد گند بزنه ب رابطه، خیلی زودفراموش میکنیم

حسبی الله ونعم الوکیل😘 اگه یه بار با موی خیس که بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن

اگ میخوای فراموشش کنی به اینچیزا فک نکن من چند وقته راحت شدم دیگ مهم نیست هیچیه اون ادم واسم

عذاب وجدان دارم میترسم من دوسش ندارم اما اون همش با پیام و حرفاش اذیتم میکنه

ماها ی بار عاشق میشیم، طرف بخاد گند بزنه ب رابطه، خیلی زودفراموش میکنیم

آقا؟ شما فکر کنید از این عشق ماهیانه نیست اگه واقعا عاشق بشید فراموشش نمی‌کنید؟ زن نمی‌گیرید؟ 

اتفاقا نفر بعدی کیس ازدواجیه 

پس طبق این حرفتون مردا وفادار نیستن حتی به حرف خودشون که میگن عاشقن یعنی من عذاب وجدان نداشته باشم که شاید بخاطر من زن نگیره صددرصد میره سراغ کیس بعدی آره؟