2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام بیاید لطفا

115 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من شش ماهی میشه عقد کردم 

بعد نامزدم پیشنهاد داد که بریم سفر یه هفته ای  دوتایی 

منم قبول نکردم چون خانوادم اجازه نمیدن میون حرفا بهش گفتم تنهایی برو اونم با عصبانیت گفت باشه تنهایی میرم و گوشیو  قطع کرد روم 

یه هفته از بحثمون میگذره نه من تو این یه هفته بهش زنگ زدم نه اون.

بخاطر این قطع کردن گوشی خیلی ناراحتم 

الان چیکار کنم خودم بهش زنگ بزنم یا نه 

راجب موضوع بحث درست ترین کار چیه

اگه به هم محرم هستین چرا باهاش نرفتی؟

خیلی مزه میده😁

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان اینجوری باشه که خیلی بده . به نظرم پیام بده که بیا حضوری صحبت کنیم . بعد حضوری هم خیلی محترمانه بحث رو شروع کن و بگو من تو زندگی لازم می‌دونم هرجا کسی ناراحت شد باهم حرف بزنیم . بگو شاید منم کار درستی نکردم گوشی رو قطع کردم . بعد هم قرار بذارید هر وقت تو زندگی به مشکلی خوردید جای این کارا باهم حرف بزنید .

من بودم خودم یه جوری باهاش تماس میگرفتم و از دلش در میاوردم بهش توضیح میدادم که خودم میدونم عقدتم. خودم هم دوست دارم دائم پیشت باشم ولی خانوادم تعصب دارن. بعدش دلخوریمو بهش میگفتم از اینکه تلفونو قطع کرده و میخواستم دیگه تکرار نکنه

از این زبون بازیا دیگه🤷‍♀️

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
از الان اینجوری باشه که خیلی بده . به نظرم پیام بده که بیا حضوری صحبت کنیم . بعد حضوری هم خیلی محترم ...

بارها گفتم

من گوشیو قطع نکردم ایشون انجامش داده همیشه هم گفتم از این کار بینهایت بدم میاد ولی تکرارش میکنه اولین باره که منم پی شو نگرفتم و زنگ نزدم

من بودم خودم یه جوری باهاش تماس میگرفتم و از دلش در میاوردم بهش توضیح میدادم که خودم میدونم عقدتم. خ ...

مشکل اینه همیشه حق به جانبه 

منم همیشه سر خیلی چیزا خودم بهش زنگ زدم 

ولی انگار براش عادی شده اینکار بخاطر گفتم بزا ببینم خودش این موقع ها چیکار میکنه 

خب قبول نمیکنه حتی سعی نمیکنه یه زنگ بزنه خونوادم برای راضی کردن فقط زورش به من میرسه

بخاطر یسری کاراش خونوادم مخالفش شدن البته حق هم دارن 

بآهان حرف بزن

با یه هفته حرف نزدن کارت درست نمیشه 

حالا که مسافرت یه هفته ای نرفتین یه مسافرت و تفریح یه روزه برین اونم خودت پیشنهاد بده نذار حس کنه تو دوستش نداری مردها واقعا بچه های سبیبلو و قد دراز هستن و بنده محبتن

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
بآهان حرف بزن با یه هفته حرف نزدن کارت درست نمیشه  حالا که مسافرت یه هفته ای نرفتین یه مسافرت ...

یه روزه باهاش رفتم 

ولی یه هفته اونم تو خونواده و فامیلِ من، واقعا بد میدونن 

زنگ زدن برام کاری نداره هر چی گفتم گوشیو قطع نکن روم قشنگ بشینیم حرف بزنیم گوش نمیده این منو عصبانی میکنه

هر دفعه همینه تا حقو بهش ندم قهر میکنه که ایندفعه من دیگه زنگ نزدم 

یه روزه باهاش رفتم  ولی یه هفته اونم تو خونواده و فامیلِ من، واقعا بد میدونن  زنگ زدن بر ...

دوران عقد کوفت ترین دوران زندگیه

آدم اصلا توی برزخه 

حضوری هم نمیشه باهاش حرف بزنی؟

البته جدی حرف بزن نازش رو نکش بهش بگو کا این کارش چقدر بچگونه است

دوران عقد کوفت ترین دوران زندگیه آدم اصلا توی برزخه  حضوری هم نمیشه باهاش حرف بزنی؟ البته جد ...

هر دفعه میگم عادت شده انگار 

همییین،الان هیچ طرفی راضی نمیشه من موندم وسط

دوران عقد کوفت ترین دوران زندگیه آدم اصلا توی برزخه  حضوری هم نمیشه باهاش حرف بزنی؟ البته جد ...

همیشه این موقع ها جدیم فقط اشتباهم این بوده هر دفعه خودم بهش زنگ زدم

نه ازم دوره، اتفاقا حضوری بهتره آدم زود مشکلش حل میشه