**شانساکو** مدیر استارتر عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 630 عنوان ثبت نام اول دبستان/ مهر ماهی ها 203 بازدید | 15 پست لطفا کسایی که بچه مهر ماهی دارن متولد ۸۶ یا تو اشناهاتون دارین بیاین 1402/06/29 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پنج_بار_تعلیق_شده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3216 ثبت نام شدن ک ۶مهر ۹۶بود ثبت نام شد امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
**شانساکو** مدیر استارتر عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 630 از بخشنامه ایی که اومده اطلاع دارین؟؟من ثبت نام کردم دخترمو ولی میگن هنوز اسمشون تو سایت وارد نشده وزارت اموزش پرورش هنوز سایت رو باز نکرده برا مهر ماهی هاکسی پیگیر شده ببینه بالاخره میشه یا نه
پنج_بار_تعلیق_شده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3216 ۹۶ باید مینوشتم اشتباه تایپی شده الان دقیقا سوالتون چیه امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
**شانساکو** مدیر استارتر عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 630 من همه کاراشو کردم مدارکشو دادم و ...فقط مشکل اینجاست مدرسه میگه چون اسمشون وارد سیستم نمیشه فعلا نمیتونن بیان مدرسه باید منتظر بمونین هر وقت اسمشون وارد سیدا شد اونوقت بیارین برامون مسیولیت داره
**شانساکو** مدیر استارتر عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 630 الان ما بلاتکلیف موندیم باید منتظر بمونیم هر وقت سایت باز شد بچه رو بفرستیم مدرسه معلومم نیست یه روز طول بکشه یا یه ماه
**شانساکو** مدیر استارتر عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 630 کسی اشنایی چیزی تو وزارت اموزش پرورش نداره ببینه این مشکل کی حل میشه؟
**شانساکو** مدیر استارتر عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 630 ثبت نام شدن ک ۶مهر ۹۶بود ثبت نام شد شما هم بچتون مهر ۹۶ هست؟؟؟اسمش تو سامانه ثبت شده یعنی؟
پنج_بار_تعلیق_شده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3216 شما هم بچتون مهر ۹۶ هست؟؟؟ اسمش تو سامانه ثبت شده یعنی؟ بچم نه چون شما گفتین آشناهاتون جواب دادم مامانش ک گفت ثبت نام شده امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
پنج_بار_تعلیق_شده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3216 اگه ثبت نام نمیشه عجله نکن بزار سال بعد بفرستش الان امروز جشن شکوفه ها بود من دخترمو بردم اکثر بچها نیمه دوم سال ۹۵ بودن دختر من نیمه اول ۹۶از همه کوچیکتر بود امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
**شانساکو** مدیر استارتر عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 630 اخه پارسال پیش دبستانی فرستادمش دوباره نمیشه بفرستم پیش که اذیت میشه
**شانساکو** مدیر استارتر عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 630 بچم نه چون شما گفتین آشناهاتون جواب دادم مامانش ک گفت ثبت نام شده اره منم ثبت نام کردم پولشم دادم مانتو شلوارشم گرفتم و ....مدارک همه چی تکمیلفقط مشکل اینه اسمش تو سایت وارد نمیشه