2777
2789
عنوان

تجربه سوراخ کردن گوش

292 بازدید | 27 پست

دخترم یک سال و نیمشه هنوز گوشاشو سوراخ نکردم می‌خوام این هفته انجام بدم ،خودم خیلی استرس دارم میترسم درد و بی‌قراری داشته باشه .

لطفا تجربتونو بگین، چند سالگی گوش دختراتونو سوراخ کردین؟چند روز مراقبت داره؟درد دارن بعدش ؟

درد که نداره فقط موقعه سوراخ کردن چرا درد داره دیگه بعدش نه درد نداره دخترم 1 سال نیمه بود سوراخ کردم 1 ماه اون گوشواره طبی تو گوشش بود بعد گوشواره طلا تو گوشش کردم بردمش درمانگاه  اول پرستاره اون محل با خودکار تعیین کرد بعد الکل زد بعد بی حسی زد به گوشش بعد سوراخ کرد بعد گفت الکل و پماد بخر بزن یادم نیس هر چند ساعت بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاره میگفت یا تو نوزادی باید گوشش سوراخ میکردی یا میزاشتی عاقل بشه الان تو این سن آوردی می‌ترسه سرشو تکون میده منم سرشو سفت نگه داشتم حواسشو پرت کردم فقط گریه کرد بعدش دیگه انگار نه انگار 

پرستاره میگفت یا تو نوزادی باید گوشش سوراخ میکردی یا میزاشتی عاقل بشه الان تو این سن آوردی می‌ ...

آره منم فکر میکنم سرشو تکون بده و اجازه نده بهش دست بزنن 

مثلا الان درمانگاه میبرم می‌خوان دور سرشو بگیرن اجازه نمیده به زور نگهش میدارم 

آره منم فکر میکنم سرشو تکون بده و اجازه نده بهش دست بزنن  مثلا الان درمانگاه میبرم می‌خوان دور ...

خب دیگه باید سرشو محکم بگیری تا سوراخ کنن منم همین کار کردم فقط گریه میکنه بعدش دیگه گریه نمیکنه فقط به پرستاره بگو بی‌حسی  حتما بزنه و بهتره 1 ماه گوشواره طبی تو گوشش باشه 

خب دیگه باید سرشو محکم بگیری تا سوراخ کنن منم همین کار کردم فقط گریه میکنه بعدش دیگه گریه نمیکنه فقط ...

اوکی 

میتونم خودمم از خونه براش بی حسی بزنم که تا اونجا میرسه تاثیر بذاره