2777
2789

سلام خدمت دوستای عزیز 

من اوایل خیلی دوست داشتم عروسی خوب بگیرم با اینکه عقدم خوب بود و بهم خوش گذشت در حد یه عروسی مهمونی و پذیرایی شد 

اما بنا به دلایلی میخوام‌تصمیم بگیرم کا عروسی نگیریم سمت همسرمم نزدیک ۵۰۰ تا مهمون دارن و من تو این گرونی اصلا دوست ندارم اینهمه هزینه کنیم به همسرمم میگم با ۲۰۰ عروسی بگیریم میگه نه فامیلا ناراحت میشن 

منم میدونم هزینه ها به پای همسرمه  فردا خودم میخوام تو تنگنا قرار بگیرم.

برای همینم ازتون میخ ام لطفا منطقی کمکم کنید کسانی که عروسی گرفتن آیا بعدش پشیمون شدن؟ و هم کسانی که عروسی نگرفتن بعدش حسرت عروسی نموند رو دلشون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگرفتم پشیمونم نشدم  ماشین خریدیم بجاش البته الان زندگیم جهنمه

آخی عزیزم امیدوارم اوقات روبه راه شه 

البته اینم بگم زندگی بدون مشکل نیس حتی همسرتم خوب باشه یکی این وسط هست که حالتو خراب کنه مثل خونوادم

من خودم اصلا خوشم از مراسم عروسی نمیاد چون اگه بگیریم فقط فامیلای خودم راحت۷۰۰ ۸۰۰ نفر میشن اگرم کسیو دعوت نکنی ناراحت میشن یا باید نگیری یا باید همرو دعوت کنی ک واقعا تو این اوضاع نمیصرفه ب غیر از اون عروسی با مهمون بیشتر از۳۰۰ ۴۰۰نفر بنظرم خیلی شلوع پلوغ و هرکی هرکی میشه اصلا خوش نمیگذره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

عزیزم سعی کن اگه میتونی همسرتو راضی کن گه به فامیلای درجه یک راضی شه و نهایت ۲۰۰ نفر دعوت کنید..فقط درحد خاله ها و دایی ها و عمو ها و عمع ها...بدون عروس و دخترا و...اگه راضی شه تعداد مهمونارو کم کنی عروسی بگیری خب بهتره بنظرم.چقد خوبه ک درک میکنی ولی عجیبه ک همسرت قبول نمیکنه😁

عزیزم من نزدیک به۱۶ساله ازدواج کردم اگه عقل الان اونموقع داشتم فقط لباس عروس میپوشیدم عکس میگرفتم پول جهیزیه وعروسی واسه خودم خونه میگرفتم که الان گرفتارنباشم شوهرم هدیه عروسی کلاخرج عروسی کرده حتی اونموقع همه طلاهام فروختم واسه خرج عروسی ورهن چه فایده یک هفته قبل عروسی بودن وخوردن بازدعواداشتن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

اگه میخای نگیری کاری میگمو حتما بکن لباس عروس اجاره کن ارایشگاه برو و تو باغ یا شمال کلیپ فرمالیته درست کن و عکاسی کن و اخر شب یه شام خونوادگی بخورین بعد برین سرخونه زندگیتون و حتی بعدش بعنوان ماه عسل دوسه روزی برین شمال ..ولی اگه اینکارو نکنی واقعا پشیمون میشی ..من خودم اینکارو کردم ولی عروسی و حنابندون و این چیزارو کامل گرفتم خود همسرمم هزینه هاشو داد اما پشیمون نیستم حتی اگ بچه دارم بشم باز دوس دارم واسش جشن بگیرم پولدار نیستیم اما بنظرم همین چیزا خاطره میشن و عکس و فیلم خیلی مهمه

من خودم اصلا خوشم از مراسم عروسی نمیاد چون اگه بگیریم فقط فامیلای خودم راحت۷۰۰ ۸۰۰ نفر میشن اگرم کسی ...

دقیقا منم حرفم همینهرپس بهترین راه اینه که عروسی نگیرم آره؟

بخاطر یه مشت فامیل بدرد نخور واقعا باید از آرزوهامون بگذریم دعوتم نکنیم یه عمر تو رفت آمد ولمون نمیکنن😑