2777
2789
 عزیزم همه چی بستگی به رفتار خودت داره! چرا نشون میدی از حرفشون ناراحت شدی که نقطعه ضعفتو بدونن ...

دقیقا 

اینکاریه که من فکر میکنم دختر دارها میکنن 

بعد دیگران فکر میکنن پز دادنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرادی نداره گلم من خودم یه دخترم و عاشق دخترام یه دختر خواهر هم دارم ک جونمو میدم براش ..من میگم دو ...

ای بابا

چه ضایع ولی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
 عزیزم همه چی بستگی به رفتار خودت داره! چرا نشون میدی از حرفشون ناراحت شدی که نقطعه ضعفتو بدونن ...

اخه ما بچه بودیم خیلی ها پز پسرشون رو میدادن،من از همون موقع از پسرا بدم میومد

الان با اینکه معتقدم هرچی خدا بده حتما به خیر و صلاح من هست،ولی ته دلم فک میکنم مردم ذهنیت شون نسبت به پسر بده..

بعد پز میدن لباس خریدیم واس دخترم و به دختر همه چی میاد،خوشگل میشه و ....

من میرم بازار می بینم لباس های پسرونه خیلی زمخت و زشت،دیگه حرف اونا باورم میشه

وگرنه بچه هام رو بدون در نظر گرفتن جنسیت دوس دارم،خداروشکر که سالم هستن،ان شاءالله عاقبت به خیر شن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خب از گذشته انقدر گفتن که ما هم با همین حرفا بزرگ شدیم..خواهرم باردار بود من بچه بودم،میگفتم اگه بچه ...

بله درسته این تفکرات از گذشته مونده تو ذهن خیلی از ماها اما خب الان دیگ دوره زمونه عوض شده الان ک عصر تکنولوژیه و ماها ادعای دانایی داریم حداقل نباید این تفکراتو داشته باشیم وگرنه این تفکرات به بچه هامونم منتقل میشه و این چرخه هی ادامه پیدا میکنه 

شمام هر جا میری باافتخار برو هر کیم خواست به پسرات چیزی بگ یا در مورد دختر و پسری حرف بزنه باهاش برخورد کن ..

ای بابا چه ضایع ولی 

اره واقعا ضایع ک نیس بنظرم فاجعس 

یه بنده خدایی بود سه تا دختر داشت بعد هر کی میرسید بهش با ترحم نگاش میکرد و همچی با حالت دلسوزی میگفت اخیش فلانی پسر نداره گنا داره فلان ببین یه جوری نگاش میکردن انگار طرف ۵ تا بچه مریض داره 😐

سمت ما هر کی دختر داره میگن ان شاالله بعدی پسر. خانواده شوهرم. فهمیدن دختر باردارم اصلا نیومدن

خیلی حس بدیه وقتی از اطرافیانت بخصوص خانواده شوهر این حرفو بشنوی .یعنی چی دختر پسر داره .من باردار بودم  ی بار جاریم گف فلانی بارداره بچش دختره برادرشوهرم گف انشاله سر زا بچش و مادرش بمیرن چون دختره دلم میخواست دهنمو باز کنم هر چی لایقشه بگم ولی نگفتم تو دلم گفتم خدا رو به بزرگیش قسم میدم جوابتو بده که نفرین مردم رو نکنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اره واقعا ضایع ک نیس بنظرم فاجعس  یه بنده خدایی بود سه تا دختر داشت بعد هر کی میرسید بهش با تر ...

خی اون الان بیاد بگه خداروشکر خدا سه تا فرشته بهم داده 

اونوقت میگن اون داره با بچه هاش پز میده

بهتر تاریخ برعکس تکرار بشه یکبارم

ما چرا باید قربانی یه اشتباه تو قدیم باشیم

من خودم ۲ تا خواهر بودیم،مامانم می‌گفت اگه مادر پسر دار چیزی بگه بهش ایراد نمیگیرن

ولی یکی کع دختر داره حرفی بزنه و عمل زشتی داشته باشه،هیچ کی با دختراش ازدواج نمیکنه

از همون موقع از پسر بدم میومد،ولی خدا به من پسر داده

چرا یه چیزی تو گذشته شده،حالا هم ما تو بچگی به خاطر ایم اشتباه باید اذیت می‌شدیم هم الان باید ناراحت باشیم

مگه جنسیت بچه دست خود ماست

چه اونی که پز میده دختر دارم،یا پسر دارم،چه اونی که از اینکه پسر نداره ناراحت بوده و یا از اینکه دختر نداره الان ناراحته

خدا صلاح میدونه به کی دختر و به کی پسر بده

آدم به چیزی باید پز بده که حاصل تلاش خودشه،و از چیزی باید شرمسار شه و اذیت که دست خودش بوده و می‌خواست انجام نده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

تو فامیل ما اصلا کسی بچه دار نمیشه کلا فامیل داره رو به پیری میره عروس عموم شش سال پیش باردار بود فهمید پسره با خجالت تو فامیل اعلام کرد همه تو ذوقشون خورده بود هیچکس نمیتونست تبریک بگه اینم آخرین بچه فامیل بود شاید تا شش هفت سال دیگه هم کسی بچه نیاره تو فامیل 

سمت ما هر کی دختر داره میگن ان شاالله بعدی پسر. خانواده شوهرم. فهمیدن دختر باردارم اصلا نیومدن

به منم یه بنده خدایی گفت میخوای بهت یه رژیم بگم بعدیت پسر بشه؟! 

خندیدم گفتم نه دوست دارم دختر بشه 

گفت چرا؟ چرا پسر دوست نداری؟ 

گفتم بخاطر دختر پسر بودن نیست، همجنس باشن تربیتشون راحتتره خودشون زودتر جفت و جور میشن با هم

تو نی نی سایت فقط دختر دارا به پسردارا و پسر دارا به دختر دارا تیکه میندازن

ولی اگه کسی یکی دوتا پسر داره دلش دختر بخواد یا دختر داره دلش  پسر بخواد طبیعیه بهش نمی گن جنسیت زده

اخه ما بچه بودیم خیلی ها پز پسرشون رو میدادن،من از همون موقع از پسرا بدم میومد الان با اینکه معتقدم ...

آره درسته.

ببین جاریه من چون بچش دهتر بود تو بارداری خانواده شوهرم خیییلی عذابش دادن به طوری که تو بارداری دوم میگفت خدایا اگه بچم دوباره دختره تو شکمم بکشش😐 بچش پسر شد

منم که کلا دختر دوست بودم چون خودمم  خواهر زیاد دارم داداش یدونه با هم صمیمی هستیم دختر دوست داشتم.

کلا رفتارای که با جاریمو کردن دیدم من از همون قبل بارداری شروع کردم گفتم من عاشق دخترم  ای کاش خدا دختر بده بهم😂 اونام میشنیدن قیافشون یجوری میشد اما جرعت نداشتن چیزی بگن  دیگه باردار شدم باز تکرار میکردم  اونام جرعت نداشتن چیزی بگن میگفتن اره دختر خوبه....

فقط بدم میومد جنسیتو به زنای بذارگ آشنای دور میگفتن . درجا میگفتن عیب نداره دخترم خوبه( یجور میگفتن عیبنداره که انگار من بدم میاد بچم دختره ) حالم از رفتارشون بهم میخورد

ولمون کن