2777
2789
عنوان

پسرمو میخوام دیگه مهد نبرم...نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 87 پست
عزیزم اول ببین اضطراب جدایی نداشته و شما یهو گذاشتی رفتی؟ مثلا روزی که برایش ازتون خواست پیشش بمونید ...

خودش تا یک هفته با اشتیاق رفت حتی دم در بوس و بغل هم نداشت موقع داخل رفتن ولی فقط دو ساعت میموند چهار ساعت که گذاشتمش ترسید نمیدونم چیکار کنم دوباره علاقه مند بشه

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اصراری داری چیزی یاد بگیره؟ بزار خونه پیش خودت بمونه از مهد فراریش نکن که بعد نتونه بره شاید یه ...

اصلا دلم نمیاد ولیییی راستش عذاب وجدانم دارم که یه وقت کوتاهی کرده باشم در حقش مثلا ترفندی باشه جذبش کنم مهد ولی من ندونم

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
الان صبح پا شد کلی پشت سر باباش گریه کرد از وقتی مهد رفته اینجوری میکنه گفتم اگه میخوایی مهد نریم می ...

وای خدا خیرت بده شما که دیدی بچه ایینطوره چرا فرستادیش 

از لحاظ روحی تو عذاب بوده این مدت 

من باشم دیگه اصلا نمیفرستمش

الان صبح پا شد کلی پشت سر باباش گریه کرد از وقتی مهد رفته اینجوری میکنه گفتم اگه میخوایی مهد نریم می ...

ترس جدایی داره ، وابستگی شدید داشته 

پسرت خیلی هم با هوشه

وقتی می‌ره اونجا فکر می‌کنه شما یا پدر یا مادربزرگ خدای نکرده ممکنه بمیرید 

تا حالا تهدیدش کردین که اگه فلان کار کنی من میمیرم یا میرم ؟ خودت یا مادربزرگ یا بابا؟

دقیقا همسن دختر منه

من چون شاغلم دخترم از ۱ سالگی مهد میرفت

تنها مشکلی هم که داشتم موقع از پوشک گرفتنش بود که خیلی اذیت شدم‌

باهاش حرف بزن کتاب های راجب مهدکودک و اینارو براش بخون یا یه کاری کن تو خونه حوصلش سر بره 

بگو من میرم باهاشون صحبت میکنم که مواظب رفتارشون باشن واقعا هم برو باهاشون حرف بزن که مراقب رفتارشون ...

جلو روی خودش باهاشون صحبت کردم گفتم این پسر عشق منه و خانم مربی من عاشق این پسرمم و مطمئنم اشتباه نمیکنه کلی قربون صدقش رفتن طفلیا حتی کلاس هم بخاطر این عوض کردن رفتن کلاسی که این دوست داره ولیییییی ....

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
ترس جدایی داره ، وابستگی شدید داشته  پسرت خیلی هم با هوشه وقتی می‌ره اونجا فکر می‌کنه شما یا ...

آفرین

چند باری گفته من میرم مهد شما و داداش کجا میرید چیکار میکنید

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦