2777
2789
عنوان

از عدالت برام بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 28 پست

من به این موضوع رسیدم که هیچ عدالتی در دنیا وجود نداره ،هیچ عدالتی جهان بر پایه ظلم ساخته شده تو نگاه کن روزی هزاران کودک از گرسنگی میمیرن ؛روزی هزاران حیوان توسط حیوان های دیگ خورده میشن تا زنده بمونن ...امید بود ک ما انسان ها در حق هم مهربان باشیم و عادل ک جهان ب توازن برسه ک ما هم در حق هم اونطور شاید نبودیم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو کار خدا موندم آخه چه حکمتیه یکی غرق در نعمت و آرامش یکی هم حتی از حداقل زندگی هیچی نسیبش نشده

یکی از آیه های میگه ما انسان رو در رنج آفریدیم، پس محاله که کسی تو آرلمش مطلق باشه، مگر این که خدا به عنوان انسان فراموشش کرده باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه بلاهایی خونواده شوهر سرم اوردن تهمت هایی که نزدن

حقمو خوردن 

ولی فعلا که روز به روز سرحال تر میشن و تاقبل پارسال هیچی نداشتنا بخدا.امسال انگار گنج پیدا کردن خونه زندگی ساختن ک بیا وببین

حالا من چی؟هرروز خدا بدن درد دارم اعصابم صفر شده تراپی ک میرم میگه همش بخاطر فشاریه ک بهت وارد شده کم کم خوب میشی

تااینجا ک عدالتو ندیدم

هربار صداش کردم فرداش جوابمو داد باید باهاش رفیق باشی وقتی باهاش رفیق باشی نیازی نیست بقیه برات تعر ...

یه بار به خاطر من صداش کن واقعا لازم دارم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

باید صبور باشی . به عدالت باور دارم . به نظرم فقط صبر کن من بارها عدالتشو دیدم چه درمورد کسی ظلمی کرده باشم چه بهم ظلمی شده باشه

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

خدا عادله  فقط کافیه بسپاری بهش و ایمان داشته باشی اون موقع نشونت میده 

الهی شکر من تا حالا هر چی ازش خواستم بهم داده مطمئنم بازم میده

فقط بچه ها از مسخره کردن بترسید که بدجوری میخورین

من به این موضوع رسیدم که هیچ عدالتی در دنیا وجود نداره ،هیچ عدالتی جهان بر پایه ظلم ساخته شده تو نگا ...

خداوند روزی یه عده رو به دست یه عده ی دیگه قرار داده

چه انسان چه حیوان 

شما از نگاه خودت به اون حیون که خورده میشه نگاه میکنی و این درست نیست 

میدونستی اون حیون اگه بی علت بیافته بمیره و لاشه بشه و مردار بشه از این راضی نیست خلقتش طوریه که اینطوری مفید واقع شده

مثل ما آدما که اگه فرضا یه مادر یه انسان جون خودش رو برای نجات بچه اش از دست بده و یا یکی که شهید میشه در راه خدا اینا براشون نهایت کماله 

درسته توش مرگ و مردن است و یکی از بیرون نگاه کنه میگه حیف جونش که از دست داد ولی در واقع این برا خود اون مادر و شهید بهترین و کامل ترین چیزیه که میتونسته تو زندگیش اتفاق بیافته تا اینکه بیافته یه گوشه و بمیره

برا حیوانات هم همینه اینکه مفید واقع بشن و خوراک بشن براشون عین کماله تا اینکه یه گوشه بمیرن و مردار بشن

منم تو کار خدا موندم آخه چه حکمتیه یکی غرق در نعمت و آرامش یکی هم حتی از حداقل زندگی هیچی نسیبش نشده

خیلی پیچیده است عزیزم به همین سادگی نیست 

خدا تو قرآن گفته انسان تو رنج آفریده شده 

فقط رنج ها باهم متفاوته و از هر کسی هم به همون اندازه خدا انتظار داره

مثلا یکی پول داره قطعا رنجش یه جای دیگه است مریضی  و ....

یکی فقره  یکی یه چیز دیگه 

و این خاصیت این دنیای فانیه ،این دنیا که ابدی نیست 

ما هممون ابد در پیش داریم 

متاسفانه این دنیا رو خیلی جدی گرفتیم

عدالت برابری نیست، داشتن فرصت‌های مادی برابر هم نیست. با فرض این‌که هر یک از ما روحی هستیم که اومدنش به دنیا با هدف رشدش بوده، به هرکدوممون یه پکیج از ابزارهای مادی داده شده که به رشدی باید برسیم. حالا اعضای این پکیج، به تناسب باهم تعبیه شدن. یعنی دقیق همین میزان هوش، همین چهره، همین خانواده و... برای "این" پکیج مناسب بوده. مثلا هوش بیشتر به طور کلی بهتر به نطر میاد. ولی برای پکیج من مناسب‌ترین چیزی بوده که دارم. اگه بیش‌تر بود مناسب نبود، کم‌تر بود هم مناسب نبود. به عبارت دیگه، این‌که بیشتر داشتن از چیزی به نظر من بهتر میاد به طور نسبی، به این معنی نیست که برای "من" و "شرایطم" بهترین بوده. 

جور دیگه‌ای هم می‌شه مثال زد. هزاران راه وجود داره برای رسیدن به رشد و کمال، و هرکس مسیر خودشو داره. دقیقا متناسب با اون مسیر هم بهش وسیله داده شده. به کسی که باید از کوه بره بالا نمی‌شه ماشین داد، چون بدردش نمی‌خوره. کفش کوه‌نوردی هم برای اونی که از جاده می‌ره بلا استفاده‌ست. 

به اونی که تو سرما و از دل یخبندون می‌ره باید کاپشن و لباس گرم داد، به اونی که تو گرما و زیر آفتاب می‌ره باید سایه‌بون داد. اگه برعکسش باشه، بدرد هیچ‌کدومشون نمی‌خوره.

خداوند روزی یه عده رو به دست یه عده ی دیگه قرار داده چه انسان چه حیوان  شما از نگاه خود ...

ب عقده من دنیا اساسش ظلمه مثال حیوان فقط یک مثال از هزاران مثالی ک میتونه ثابت کنه اساس جان خلقت بر ظلمه حالا هی شما بگو نه ؛امید بود ما انسان ها در این دنیا کاری کنیم ک نکردیم هزاران پیامبر اومدن و رفتن ولی بی‌فایده بوده