2777
2789
چند سالته؟!

۱۷ رو تمام کردم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم نه پولشو دارم نه وقتشو  من مدام سرکارم بازم نمیرسونم ماهی ۵میلیون کرایه میدم و ۴میلیون ...

نمیدونم ولی مخصوصا دختر از این رفتار خیلی سرخورده میشه خدا خودش کمکتون کنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بچه تاهفت سال بامادره.بعدازهفت سال دخترتاحدودنه سالگی وپسرتاپانزده سالگی باپدره. اگرحضانت روقبول نکر ...

تا ۷سال با مادره ب شرطی ک بخاد 

من نمیخام خب .۷سالش پر نشده 

باید برم شکایت 

خدا لعنتش کنه همه وجودش نحس و دردسر .طفلک بچم ک بااین روانی زندگی میکنه

واسه نفقه اش اقدام کن

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
۱۷ رو تمام کردم

عزیزم شما از نه سال مستقل هستی و میتونی پیش هر کس دوست داری بمونی ،احتمالا با توجه به شرایط پدر و مادرت توافق کردن کجا باشی ولی الان تصمیم با خودته مگه مادرت شما رو نخاد ک اون فرق داره

دیگ بریدم ب خدا 

میدونم گلم سخته منم به شدت به جدای فکر میکنم ولی بچه ها چه گناهی دارن ما انتخاب کردیم که اونا باشن پس نباید حور انتخاب غلط مارو بکشن بازم اگه میتونی کنار خودت نگهش دار نزار آیندش تباه بشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
تا ۷سال با مادره ب شرطی ک بخاد  من نمیخام خب .۷سالش پر نشده  باید برم شکایت  خدا ل ...

حضانت هم حقه هم تکلیف درهرصورت تاهفت سالگی باشماست اگرحکم حضانتی چیزی داری برویاپیش قاضی شعبه ات یاپیش رئیس اجرای دادگاه خانواده شرایطت روبگوباهاش تماس بگیرن بیادبچه روببره وبردنش روصورت جلسه کنن شایداگرازطرف دادگاه بهش زنگ بزنن بچه راقبول کنه

حضانت هم حقه هم تکلیف درهرصورت تاهفت سالگی باشماست اگرحکم حضانتی چیزی داری برویاپیش قاضی شعبه ات یاپ ...

تا۷ با من نیس من حق اینو دارم بگیرم 

ولی من نمیخام 

خدا لعنتش کنه یسره برام دردسر درست میکنه

عزیزم شما از نه سال مستقل هستی و میتونی پیش هر کس دوست داری بمونی ،احتمالا با توجه به شرایط پدر و ما ...

اها :) 

مرسی عزیزم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂