2777
2789
تا۷ با من نیس من حق اینو دارم بگیرم  ولی من نمیخام  خدا لعنتش کنه یسره برام دردسر درست م ...

نه اتفاقا تاهفت باشماست مگراینکه دادگاه مصلحت بچه روتواین ببینه که باپدرش باشه.یعنی حضانت باشماست ولی نفقه باپدر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم‌ مادر هیچ حقی ندارد مگه بخاد ک بله می‌تونه تا هفت سال ولی دلبخواهی هست اجبار نیست 

اگر بین پدرومادردرخصوص حضانت اختلاف حاصل بشه مثلااینکه مادر حضانت فرزندنخواد دادگاه براساس مصلحت فرزندتصمیم میگیره اون چیزی که توحصانت مهمه مصلحت فرزنده مثلااگرخانم حضانت رونخواد وآقاهم معتادمتجاهرباشه اون وقت دادگاه حضانت روبه پدرمیده؟نه خیر 

خیلی وقت هاپدرحکم الزام به تحویل فرزندبه مادرروگرفته ولی خب مادربچه رونمی بره دیگه خودپدربچه رومیبره من موردهایی رادیدم که بچه هاازیک صبح تاطهرتواجرای احکام دادگاه می مونن وهیچ کسم زیربارنمیره آخرسر یکی بالخره کوتاه میاد

تا ۷سال با مادره ب شرطی ک بخاد  من نمیخام خب .۷سالش پر نشده  باید برم شکایت  خدا ل ...

چطور  دلت میاد 😔

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
خیلی احساسی ب همه چی نگا نکن 

خودم  ۹۶ جدا  شدم

ولی بخاطر پرونده  بیمارستانی ک داشتم نتونستم حضانت بچه هامو بگیرم

دخترم اون موقع ۱۲ سالش بود پسرم ۶

اگ برگردم ب عقب و از نظر روحی سالم بودم هیچوقت نمیذاشتم بچه هامو بگیرن ازم

وقتی پای بچه ها وسطه خودبخود احساس میاد جلو

الان دخترم ۱۹ سالشه بعد ۶ سال ی دو ماهی میشه یواشکی میاد پیشم میگ اگ برگردم ب عقب هیچوقت بابارو انتخاب نمیکردم اون موقع بچه بودم نمیفهمیدم ک چقد پیش مامانم جام امنه😔

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

اگ شوهرت بچه رو میخواست حرفی نبود ولی نمیخوادش این خیلی سخته