2777
2789

بچه ها ما ۴ سال ازدواج کردیم الانم توخونه پدر شوهرم زندگی می‌کنیم یعنی خونه خالی گه مال اوناست منتها خونه ویلایی قدیمیه وهمش رطوبت داره من هزدقیقه دارم  درو دیوار وتمیز میکنم مادر شوهرم چپ وراست میره میگه این خونه متل شماست ولی به اسم پسرش نمیزنه ۴ تا بچه آن تا الان هیج حمایت قوی ای شوهرمو نکردن شوهرم چندبار گفته به پدرش این خونه رو به من بده من دیگه بقیه مال واموالت چیزی نمیخوام پدر شوهرم گفته نه  خونه قدیمیه نیاز به تعمیرات. داره ولی اگه شوهرم خرج کنه پولشو دور ریخته چون سر آخر همه ارث میبرن شما بودین واقعا میتونستید با پدرشوهر معاشرت کنید آدم به بچه خودش نرسه به کی برسه موقع ازدواج دقت کنید این جور پدر شوهر داغون گیرتون نیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پدرشوهر منم فقط یه خونه داده ک موقتا بشینیم دیگه هییییچی ب هیچی. تمام قسطا و بدهیا پای شوهرم حتی یه مراسم نگرفت برامون. ولی بازم ممنونشم همینکه مستاجری نمیرم خداروهزار مرتبه شکر. من در به دری رو با استخون درک کردم. هعی چقد سطح توقعاتم پایین خاک بر سرم هرکی جای من بود باااینا قطع رابطه میکرد 😞

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یعنی برای سه فرزند دیگه اشون خونه خریدن و به نامشون زدند؟!! 

نه دوتا دختراش خونه دارن که هیچی یه پسر مجرد داره که اونم میگه باید برای من خونه بخرین من زن بگیرم  کلا به فکر پسراش نیس

والا پدر شوهر من از مال تو بدتره 

مال شما حداقل داده برین بشینین تو خونه پدرشوهر من داره ونمیده به بچه هاش 

اصلا کمک نمیکنه هیچی هیچی 

تازه موقع خواستگاری گفتن که ما گفتیم پسرمون درس بخونه ما دامادش میکنیم 

ینی کار نکنه درسشو بخونه ماهزینه ازدواجشو میدیم ولی هیچ کمکی نکردن 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

وا چقدر متوقع هستید

من پدرشوهرم حداقل ۵۰ میلیارد دارایی داره هیچچچ کمکی تا حالا بهمون نکرده، یک بار گفتیم تو یکی از خونه های خالیش به مدت یک سال با اجاره کمتر بشینیم گفت نه من اجاره کامل میگیرم مشکل خودتونه

تا الان یک بار پشت سرش حرف نزدم،

والا پدرشوهر منم فقط یه خونه داده ک موقتا بشینیم دیگه هییییچی ب هیچی. تمام قسطا و بدهیا پای شوهرم حت ...

منم همینم دیگههههه شوهرم با چه بدبختی خودش عروسی گرفت اصلا خودش هزار باربه من میگه مم پدر ندارم پدرش به دختراش میرسه

وا چقدر متوقع هستید من پدرشوهرم حداقل ۵۰ میلیارد دارایی داره هیچچچ کمکی تا حالا بهمون نکرده، یک بار ...

ایتم مادر شوهرم باعث شد ای کاش میشد اسمشو گداشت خونه داغون بودمستاجر میومد قبول نمی‌کرد دختر خودش حاضر نبود این جا زندگی کنه شوهرم یهرکوچولو  درستش ورد که بشه خونخ

نه دوتا دختراش خونه دارن که هیچی یه پسر مجرد داره که اونم میگه باید برای من خونه بخرین من زن بگیرم & ...

میدونم حرفم به مذاقتون خوش نمیاد ولی پدر و مادرها تا یه زمانی و تا یه حدی میتونن ساپورت مالی کنند بعدش واقعا توقعات بی جا هست..من باشم توقع مالی نخواهم داشت همینکه خونه رو بدون چشم داشت دراحتیارتون گذاشتن کلی کمک کردن 

والا پدرشوهر منم فقط یه خونه داده ک موقتا بشینیم دیگه هییییچی ب هیچی. تمام قسطا و بدهیا پای شوهرم حت ...

شوهر منم همه هزینه ها باخودش بود این جا هستیم اما جرعت نداره یه آجر خونه رو پس وپیش کنه درخت انار ازسقف خونه بلندتر شده حیاط وگرفته پدرش نمیزاره کوتاهش کنه