یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیکار کردین خوب شد ؟؟؟عوارضی نداشت زردی براش؟؟؟من شیر خشک رو امروز شروع کردم ببینم چی میشه ولی دکتر ...
دکترت حرف مفت زدہ عزیزم دختر مندوماہ طول کشید زردیش پدرم دراومد ھمہ چیش سالم بود اخرش یہ دکتر گفت شیر خودتو یک ھفتہ قطع کن تاکید میکنم حتی یکباااار در طول شبانہ روز ندہ نگی سینم درد میکردو شیرم بر میگردہ و فلان حتی یکبار بعد از 24 ساعت شروع میکنہ رو بہ پایین رفتن زردیش فقط مای بیبیش رو چک کن کہ حتما خیس باشہ کہ شیشہ گرفتہ باشہ و بہ اندازہ جیش کنہ اگہ شیشیہ نگرفت حتی با سرنگ بدہ بھش چھار روزہ خوب میشہ ولی ھفت روز ادامہ بدہ بعدش دیگہ خوب میشہ شیرتم بدوش ھی خشک نشہ فقط
خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
چیکار کردین خوب شد ؟؟؟عوارضی نداشت زردی براش؟؟؟من شیر خشک رو امروز شروع کردم ببینم چی میشه ولی دکتر ...
بازم میگم خواھر حتی یکبار حتی یکبارم سینتو ندہ غفط شیر خشک ابتامیلم ندہ با اون طعم بیخودش یا نان بگیر یا یہ چیز دیگہ کہ خوشمزہ باشہ زودتر دست بہ کار شو تا اثر مغزی نذاشتہ خدایی نکردہ
خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار