2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وووای اگه بزنی ،پیه طلاقم به خودت بمال چون طلاقت میده 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برا چی خوبه ؟ بجاش روغنای گیاهی بزن بهتره که مثلا روغن هسته انگور اصل برا جوش وجای جوش ولکه خیلی سب ...

اصلشون بزور گیر میاد بخدا الکی میگن‌اصلع بعد استفاده میکنی اصلا شما نمیدونی از کجا بگیرم

اصلشون بزور گیر میاد بخدا الکی میگن‌اصلع بعد استفاده میکنی اصلا شما نمیدونی از کجا بگیرم

ما کوردیم خودمون درست میکنیم اصلش هست زیاد استفاده کنی خوب نیست اما برای پوست دست مناسب تره اونم ن مصرف خیلی زیاد من دیدم توی خونواده و اطرافیان

چین چروک روشن شدن پوست اینا‌ روغن کرمی چیزی نمیدونی بگی عزیزم

چین وچروک فقط میشه جلوگیری کرد وگرنه با کرم برطرف نمیشع ولی اگه پوستت بخاطر افتاب یا هر دلیل دیگه ای تیره شده ضدافتاب لافار بزن ک خاصیت ضدلک داره تو خونه هم بزن شبا سرم ویتامین سی بزن بعدش مرطوب کننده حتما بزن تا جذب بشه پوستو روشن شاداب وبشاش میکنه

عزیزم روغن فروشیا اصله دیگه جلو چشم خودت میگیره من از عطاری شیراز گرفتم خودش گف اصله دست ساز بود وواقعا هم اصل بود