2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تو یه تاپیک دیدم بیرون زدگی مهره داشتید و عمل کردید؟ الان خوبه خالتون؟ راضی هستید از عمل؟ منم مشکل شما رو دارم. دکتر گفته باید عمل کنم و پلاتین بزارم.. اما خیلی از عمل میترسم.. از طرفی هم شدیدا درد دارم و زمینگیر شدم

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
سلام عزیزم تو یه تاپیک دیدم بیرون زدگی مهره داشتید و عمل کردید؟ الان خوبه خالتون؟ راضی هستید از عمل؟ ...

سلام عزیزم.انشالله از بلا دوره.

من سال 97عمل کردم.آره راضیم چون قبل عمل با ترامادون فقط دردم ساکت میشد،دکتر بهم داد باور میکنی؟ولی عمل کردم به هوش اومدم دیدم تمام دردم رفته.ولی به جاش محدودیت هایی اومده.مثلا زو کمرم خسته میشه.روی زمین نمیتونم طولانی چهار زانو بشینم.نباید دمر بخوابم.از این دست محدودیت ها.

نترس عزیزم وقتی نیازه و واجبه دکتر عمل مینویسه.

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
سلام عزیزم تو یه تاپیک دیدم بیرون زدگی مهره داشتید و عمل کردید؟ الان خوبه خالتون؟ راضی هستید از عمل؟ ...

از عمل نترس من خودم التماس میکردم تورو خدا عملم کنید.مثبت بیاندیش تا نتیجه عملت خوب بشه

سلام عزیزم.انشالله از بلا دوره. من سال 97عمل کردم.آره راضیم چون قبل عمل با ترامادون فقط دردم ساکت م ...

خدا خیرت بده گلم جواب دادی.. من خیلی شرایطم خرابه.. چند روزه چهار دست و پا فقط تا دستشویی میرم و برمی‌گردم رو تخت.. خیلی برام دعا کن عزیزم.. یکشنبه نوبت دکتر دارم تاریخ عمل میگرم.. چون دیگه طاقت درد ندارم

از صبح چهارتا شیاف گذاشتم..چند تا مسکن خوردم.. انگار نه انگار.. مدتهاست زندگی نمیکنم دیگه.. فقط درد تحمل میکنم.. اونقدر هم فیزیو. لیزر و آب درمانی و... رفتم همه موقتی بوده

از صبح چهارتا شیاف گذاشتم..چند تا مسکن خوردم.. انگار نه انگار.. مدتهاست زندگی نمیکنم دیگه.. فقط درد ...

نگران نباش خوب میشی.درد من اونقدر زیاد بود که به خودکشی فکر میکردم تا راحت بشم.بعد عمل همه دردام رفتن.

نگران نباش خوب میشی.درد من اونقدر زیاد بود که به خودکشی فکر میکردم تا راحت بشم.بعد عمل همه دردام رفت ...

وااای دقیقا دیروز با گریه به همسرم گفتم از ته ته دلم دوست دارم بمیرم.. دیگه تحمل درد رو ندارم..الان خیلی خرابم.. منتظرم یکشنبه برم دکتر.. موندم تا یکشنبه چه طور طاقت بیارم..‌

خدا خیرت بده گلم جواب دادی.. من خیلی شرایطم خرابه.. چند روزه چهار دست و پا فقط تا دستشویی میرم و برم ...

منم دقیقا همین بودم.استخر بدترم کرد.فقط به رو شکم میتونستم دراز بکشم.دراز کش غذا میخوردم.عمل نجاتم داد.افسرده شده بودم فکر میکردم دیگه زمین گیر شدم.

من از عمل نمیترسیدم.کلا از هیچ عملی نمیترسم.برا همینم نتیجه عمل هام همه خوب بودن.من پارسال بینی جراحی زیبایی کردم بدون یک ذره عارضه.خیلی راحت و بدون درد بود.خودم فکر میکنم چون مثبت فکر میکنم نتیجه خوب میشه

وااای دقیقا دیروز با گریه به همسرم گفتم از ته ته دلم دوست دارم بمیرم.. دیگه تحمل درد رو ندارم..الان ...

با اجازه از دکترت یک چهارم ترامادول بخور به محض اینکه میرسه به گلو اثر میکنه.جراحی من خورده بود به تعطیلات آخر ماه صفر،دکتر خودش تجویز کرد.ولی شما با دکترت مشورت کن.سر از خود نخوری

با اجازه از دکترت یک چهارم ترامادول بخور به محض اینکه میرسه به گلو اثر میکنه.جراحی من خورده بود به ت ...

قربونت برم انشالله همیشه سالم و شاد باشی.. فردا که جمعه ست دسترسی به دکتر ندارم.. شنبه شوهرم رو می‌فرستم واسه درد یه فکری برداره.. مشکلت چی بود؟ من تو نامه ام ار آی ام زده پارگی دیسک بیرون زدگی مهره پنج و تنگی کانال نخاعی.