2777
2789
عنوان

شده پریود باشی و نوار نداشته باشی؟

1741 بازدید | 37 پست

نمیتونم حسی ک دارم 

حسی ک توش گیر کردمو چجوری توصیف بدم 

بدترین حسیه ک تا الان تجربه اش کردم بدتریننننننن

دستام از بغض ، گریه ، از دختر بودنم میلرزه 

خدایا چرا اینقدر بدبختم؟ اصلا چرا گذاشتی بیام تو این دنیا 

چرا دخترم؟

من بخاطر کیستی ک دارم تو دوران پریودی بشدت خون ازم میره یه بسته نوار گرفت مامان تموم شد بازم نیاز دارم 

گفت من نمیتونم هر ماه بخاطر خون نجست پول بدم نوار بگیرم🖤 

میشه اینارو شنید و نمرد؟ 

اصلا مگه زنده بودن به نفس کشیدنه؟

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت کار نمیکنی؟ 

ن🖤 باور میکنی فقط ۴ تومن دارم؟ ۴ هزار تومن

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

از پارچه تمیز استفاده کن و بشورش میگن مواد داخل نوار بهداشتی خیلی بده من خودمم دیگه نمیخوام استفاده کنم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
از پارچه تمیز استفاده کن و بشورش میگن مواد داخل نوار بهداشتی خیلی بده من خودمم دیگه نمیخوام استفاده ...

از شالم استفاده کردم😔

اگر لباس کهنه نخی داری با قیچی ببر برا این موقع نوار درست کن بعد بشور خشک کن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

چقدم گرون کردن عوضیا 😢😢😢 به فکر مردم نیستن که

من پنبه ریز میخر20 تومن قرار نیست حتما خارجی مارک استفاده کنیم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات