2777
2789
عنوان

نی نی یار میشه تاپیک رو باز کنید؟🥲

217 بازدید | 28 پست

استارتر این تاپیک واقعا زحمت کشیده 🥲

یه کاربر همینطوری اومده و باهاشون بحث کرده

استارتر هم جوابشو نداده و فقط شمارو تگ کرده بود

اگر جواب هم میداد تعلیق میشد☹️

ملاحظه بکنید👇🏻

میشه خواهشا تاپیک رو باز کنید؟

دیگه جواب این جور کاربر ها رو نمیدیم تا بحثی هم پیش نیاد

@نی_نی_یار_پنج  

تاپیک مفیدی نبودا😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک مفیدی نبودا😐

ینی میگم حالا غصه هم نداره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اینکه تعلیق نشد عصبیم میکنه تاپیک به کنار 

اهااا

اخه گفت خیلی زحمت کشیده، بخاطر همین گفتم

اگ کاربره توهین کرده قطعا نی نی یار باش برخورد میکنه

دفعه قبلم باعث تعلیق شدن کاربریم شد   بهم فحش داد منم عصبی شدم به ای اون من تعلیق شدم

همین کاربر؟

نمیشه همون تاپیکو با همون عنوان دوباره بزنه؟ کاربرایی هم که همراه بودن و اهل اذیت نبودن تگ کنید.

یا خودت بزن. استارترش که تعلیق نشده باهم دوباره بزنیدش

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
دفعه قبلم باعث تعلیق شدن کاربریم شد   بهم فحش داد منم عصبی شدم به ای اون من تعلیق شدم

ولش کن عزیزم 

چقدم پیگیر و بیکارن 😐

واقعا عقده ای اینجا کاربرد داره

تو هر تاپیک پربازدید یکی میاد عقده هاشو خالی میکنه

از هر جا ناراحتن سر بقیه خالی نکن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد