2777
2789
عنوان

به نظرتون من مقصرم ؟ چیکار کنم ؟

85 بازدید | 9 پست

سلام 

من با یه اقایی الان ۶ ماهه ارتباط دارم قصد ازدواجی هستیم 

تو این ۶ ماه هیچ بدی ازش ندیدم 

همش احترام و محبت بوده حتی من خیلی عصبی بودم ولی اون بالغانه رفتار کرده 

خب صبح تا شب  هم سرکاره و داره تلاش میکنه 

همیشه هر روزززز بهم پیام میداد همون اول صبح قبل سرکاررفتن تو تمام این ۶ ماه

چند روز پیش تلفنی حرف میزدیم من یهو قاطی کردم بی دلیل تلفنو قطع کردم بعدش چند بار زنگید جواب ندادم فزداش هم صبح بخیر گفت جواب ندادم شب هم گفت کجایی باز هیچی

الان از شنبه تا حالاااا هیچ خبری ازش ندارم ی پیام هم نداده

قبلا از اینکارا کرده بودم پیگیر بود ولی اینبار هیچی🥺

به نظرتون بهش پیام بدم ؟ یا همچنان صبر کنم ؟

چیکار کنم

جفتمون هم ۳۰ ساله هستیم

من بودم جواب پیامتونو حتی نمیدادم😅😅😅

چرا باید اینجوری برخورد کنین آخه

پیام بده معذرت خواهی کن شاید درست بشه

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام قضاوتت کنم اما تو ذهن من ۳۰ سال خیلی پخته تر باید رفتارکنه چون سن کمی نیس

با این چیزهایی که تعریف کردی مقصری دیگه

احتمال پارتنرتم خسته شده از این جور رفتارات (اگه قبلا هم بوده)

به خدا من شوهرم این مدلی باشه بعد چندبار میرم فکر طلاق دیگه دوستی که راحت کات میشه

اگه دوسش داری بابت رفتارت عذر بخواه و به خودت قول بده مناسب سنت رفتار کنی و الکی دعوا نکنی

نمیخوام قضاوتت کنم اما تو ذهن من ۳۰ سال خیلی پخته تر باید رفتارکنه چون سن کمی نیس با این چیزهایی که ...

یعنی حق داشت بعد اینکه من جوابشو ندادم ۳ روزه هیچ خبری ازم نگیره ؟ 

البته تلگرامم هموم روز دیلیت اکانت کردم لابد بدش اومده نه؟

یعنی حق داشت بعد اینکه من جوابشو ندادم ۳ روزه هیچ خبری ازم نگیره ؟  البته تلگرامم هموم روز دیل ...

درسته که اینجا همیشه میگیم حق با خانوماست اما به خدا که حق داشته

اگه ایشون این کارو میکرد و جاتون عوض میشد چیکار میکردی؟

لازمه ازش معذرت خواهی کنی