نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آلاستار،شلوار کارگو[]روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نینیسایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
من چند سالی همین روش رو انجام دادم نه هیچ مشکلی نداشتم
اما جاتون خالی هر چقدر شما از دیروز قند و شکر و نبات نخوردید من به خاطر استرسم خوردم 🙃
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تنبلی تخمدان دارم تقریبا ۶ ماهه ک کاملا حذف کردم مصرف قند و شکر رو میلیم بشدت ب شیرینی جات کم ش ...
من مصرف قند و شکرم شدیدا بالا بود چند ماهی بود که تو فکر حذفش بودم ولی همش میگفتم نمیتونم اما این چند روز به طور عجیبی اصلا دلم این چیزا رو دیگه نمیخواد شاید باورت نشه ولی با یه فنجون چایی ۷_۸ تا قند میخوردم الان یا چایی تنها میخورم یا با خرما
من کمش کردم ، وقتی میخورم جوش میزنم ، حالا نیاز هم نیست صد درصد حذف بشه ولی تا حد زیاد میشه کم کرد
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
نه من میخواستم کلا حذفش کنم چون آدمی نیستم که توی مواد قندی بگم کم میخورم اگه بخورم خیییلی میخورم🤣 ...
منم بودم ولی کم کم که کمش کردم الان دیگه خیلیم خوشم نمیاد یهویی قطع نشه بهتره
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
چرا یهویی قطع نشه؟ من یهویی قطع کردن برام بهتر بود میدونم آدمی نبودم که کم کم بذارم کنار من خرما و ...
کلی گفتم ، معمولاً اینطور میگن ، البته اگه مشکلی نداشته باشید خوبه