2777
2789

سلام و خداقوت خدمت شما کار جوی گرامی🙏🙏

🔥 کار ما خرید و فروش ارزهای دیجیتال هست و فقط ۱۰ نفر رو برای کار میخوایم با درآمد روزانه یک  میلیون تومان✅

سرمایه خرید/فروش ها و آموزش کامل کار بهتون داده میشه.

آیا سرمایه ای برای این‌کار نیازه؟ خیر حتی یک ریال

⁉️ سوال: چرا خودتون این کار رو انجام

نمیدید؟

به دلیل اینکه  سقف خرید برای هر نفر محدود هست و خرید ما بیشتر از این سقف هست به این دلیل شما عزیزان استخدام میشین تا این مشکل رفع بشه و در سود ما سهیم میشن✅

🌀 شما از خرید روزانه ما نسبت به خرید پورسانت دریافت میکنید روزانه یک ملیون که هر روز ب حساب تون واریز میشه

آیا هزینه ای داره؟ خیر حتی یک ریال

❗️حداقل سن برای شروع به کار 18

⚠️ توجه:

۱.  باید رمزدوم پویا برای حساب مذکور فعال باشه.

۲. حساب نباید دارای هیچگونه مسدودی/چک‌برگشتی/بدهی به بانک یا از این دست موارد باشه.

🔴 در صورتی که موافق با شرایط بالا هستید لطفا اعلام کنید تا جهت احرازهویت راهنماییتون کنم.

مدارک لازم جهت استارت کار

عکس کارت بانکی و عکس کارت ملی

به همراه تعهد نامه

لطفا متنو با دقت بخونید

بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی

این اگهی توی دیوار بود بهش پیام دادم تو تل همچین جوابی بهم داد به نظرتون کلاهبرداری نیست؟

بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اگهی توی دیوار بود بهش پیام دادم تو تل همچین جوابی بهم داد به نظرتون کلاهبرداری نیست؟

عزیزم روزی ۱۰ میلیون هم با حسابت ارز بخرن در ماه میشه ۳۰۰ میلیون 

سر سال اداره مالیاتی حساب همه رو چک میکنه و میبینه حساب تو در ماه ایقد واریز و برداشت داشته و ارز خریدی و تو رو به عنوان یه فرد سرمایه دار میشناسه . بعد مالیات بهت تعلق میگیره و بیا و درستش کن ! حالا کلی کار دیگ هم میتونن کنن با حسابت که به دید خودمون شاید مشکلی نداشته باشه ولی ب دید قانون جرم هستش و بعدا گرفتار میشیم

یا حضرت رقیه 💞

به منم عین همین پیام رو دادن من که ميترسم آخه رو چه حسابی پول میریزن به حساب آدم!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم روزی ۱۰ میلیون هم با حسابت ارز بخرن در ماه میشه ۳۰۰ میلیون  سر سال اداره مالیاتی حساب هم ...

مرسی بابت راهنمایی تون🙏

اینکه کلاهبرداری هست 

و نوع کلاهبرداری اش را هم میدونم 

اکثر آگهی های کاریابی و پولدار کردن همشون می خواهند سر افراد ناآگاه جامعه کلاه بگذارند 

به آگهی های دیوار و حتی جاهای دیگر هم به اندازه یک سر سوزن اعتماد نکنید