2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

463 بازدید | 44 پست

من چند سالی هستم ازدواج کردم ، 2 سال ازدواج اولم با خانمم تو اکثر زمینه ها اوکی بودیم ، یعنی نقاط غیر مشترک مون بولد نبود ، سر ی موضوع با خودش و خانواده اش بحث مون شد که ایراد از سمت اونا بود ، دیگه بعدش چند ماهی اصلا باهم صحبت نمی‌کردیم ، فقط تو ی موارد خاص ، بیشتر تفریح ام سرم تو گوشی و بیرون و یا خونه نشسته بودم، 

اصلا به خانمم هیچ اعتمادی ندارم حرف دلم هیچ وقت بهش نمیگم چون تو هر بحثی باشه قشنگ میارش به روم 

احساس میکنم شوهر پولدار دوست داشت 

بعضی وقت ها بهم میگه تو دوست دختر داری و گوشیت بده چک کنم ، که من نمی‌دم ، خوشم نمیاد خانمم اینقدر پرو و بی حیا باشه 

دیگه کلا از اخلاق های خانمم دیگه خوشم نمیاد 

کلا انگار بهش بدهکارم ، تو هر موضوعی که مطابق میلش نباشه هر کاری که بتونه انجام میده که به میل خودش انجام بشه ، وقتی کنارش هستم هیچ ذوقی یا تفریحی باهاش برام لذت نداره ،احساس میکنم طلاق عاطفی گرفتیم ، اون بعضی وقت ها تلاش می‌کنه که ناراحتی های که ایجاد کرده از دلم در بیاره ولی کلا دیگه اخلاقش و رفتارش به دلم نمیاد  نمی‌دونم کم کم دارم به طلاق فکر میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از مردایی مث تو 

چقد پرو هستین 

یچیزی یادگرفتین طلاق عاطفی چ کوفتیه کاش روبروم بودی هزارتا حرف حوالت میکردم

میرین دختر مردمو از خونه پدر میکنین میبرین بعد خوشیاتون میگین خوشم نمیاد فلان بهمان میخوام خوشت نیاد طلاقش بده بره ان شاءالله اینقد خوشبخت بشه فکت بخوره رو زمین

اینکه خانومتون گوشیتون رو چک میکنه حتما یه چیزی ذهنشو درگیر کرده فکرشو بهم ریخته .گوشی چک کردن هم بی حیایی نیست چرااینجور فکرمیکنید بااین نگرش کلا زندگیتون رو بهم میریزین .حتی خدای نکرده طلاق هم بگیرین همچین زندگی گل و بلبلی سراغتون نمیاد. جای اینا به خانومتون اعتماد کنین باهاش مهربون باشین بهش احترام بزارین ببینین نتیجش چی میشه . هرچی که بکاری  همونو چند برابرش برداشت میکنی .مهربون باش احترام بزار میبینی خانومتم برات کم نمیزاره .این تلقین رو نکنین که کنارش خوشجال نیستم و لذت نمیبرم .شما اساس رابطتون درست کنین اینم درست میشه .