2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 44 پست
من خودم اوایل گوشیم رمز همو داشتیم ولی تا من میخواستم برم تو گوشیش سریع میومد بالا سرم که کجای گوشیش ...

خب اینکه دلیل نیست من خودم گوشیم رمز داره به شوهرمم گفتم با دوستام حرف میزنم شاید شوخی کنم یا یه بحث خانومانه   دوس ندارم اونو بخونی .کلا ازاول هم عادت نداشت  گوشیمو نگاه کنه.برعکسش من خیلی گوشیشو نگاه میکنم و مشکلی نداره بهم میگه از خودم بهتر میدونی چیا داخل گالری گوشیم هست چیا نیست حتی جاشو بلدی  خودش گاخی یه چیز میخواد پیدا کنه خیلی میچرخه داخل گوشیش.

اینکه خانومتون رو گوشیش رمز گذاشته ممکنه همون علت داشته باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اونم مثقابلا همینجوری فک میکنه باید برید پیش،مشاور  شما نمیخاییش زده شدی اون بدبخت هرکاری ...

اوایل زندگی خیلی قبولش داشتم میگفتم بهتر از این برام پیدا نمیشه، ولی الان میگم کاشکی همون مجرد میموندم

عجب چرا همه تون ی فکری دیگه میکنید ...من میگم اینجوری هست شما میگید یکی دیگه تو زندگیت هست ؟؟!عجب

از اول مگه اینطوری بود؟ 

اگه زن و زندگیتو دوست داشته باشی تلاش میکنی واسه درست کردنش. نه اینکه زرتی بگی طلاق. 

یه زن اولین چیزی که از شوهرش میخواد محبت و دوست داشتنه. وقتی یه محبت کردن و ازش دریغ میکنی دیگه توقع چی داری؟ 

کاربر سال 98 هستم
بحث گوشی که قابل حل هست ...مشکل من چیزای دیگه اس

هر موردی که الان تو زندگیتون هست و سر اون موضوع مشکل دارین بنویسین .برید پیش مشاور  مطرح کنین .

یاهم هرموردی که توش مشکل دارین شما  بیا برعکسشو انجام بده اگه خانومت اخلافش تنده و مهربون نیست شما جای اینکه اینجور تندی کنی باهاش  با مهربونی و شوخی و خنده جوابش بده مطمئن باش اونم متوجه میشه کارش اشتباهه اخلاقشو ورست میکنه ..اینکه میگید حرف تو دهنش نمیمونه که چیزی بهش بگین  بعضیا متاسفانه این اخلاق دارن .شما اون چیزایی که خیلی مهمه و اصلا نمیخای دیگران متوجه بشن نگو ولی چیزایی که حتی دیگرانم بفهمن مشکلی نداره اون موارد رو بهش بگو ..

الان میگین غذاتون جدا درست میکنین کلا به نوعی انگار دوتا ادم غریبه شدین باهم .شما برو پیش قدم شو بت مهربونی از دلش دربیار .حتی اگه تندی کرد حرفی زد باز هیچی نگو .

بگو من زن و زندگیم دوس دارم این مدتم خیلی از درون بهم ریختم ظاهرمو نبین . بهش بگو اماده شو شام بریم بیرون ببر بچرخونش براش کادو بخر  .یکم برازندگیت تلاش کن.حتی اگه مقصر نباشی باز اینکارابکن خانومت اخلاقش شب و روز میشه .خانوما خیلی به مهر و محبت همسرشون نیاز دارن  .بنده خدا وقتی ببینه دائم با گوشیتون خودتون سرگرم میکنین حق داره این اخلاق و رفتار رو داشته باشه 

از اول مگه اینطوری بود؟  اگه زن و زندگیتو دوست داشته باشی تلاش میکنی واسه درست کردنش. نه اینکه ...

بنظرم اشتباه من همین بوده محبت زیادی کردم دلش زدم ، کلا به این نتیجه رسیدم محبت زیادی خوب نیست ، من اوایل هر چه می‌گفت و هر کاری میکرد و...میگفتم اشکال نداره و محبت زیادی بهش کردم ...دیگه پرو شده‌..

از اول مگه اینطوری بود؟  اگه زن و زندگیتو دوست داشته باشی تلاش میکنی واسه درست کردنش. نه اینکه ...

اوایل آره خیلی دوستش داشتم ، ولی الان دیگه احساس میکنم حسی بهش ندارم

وقتی ناراحتی های کوچیک حل نشه و بمونه روی هم به این مرحله می‌رسید 

شما اگه از اول به همسرتون میگفتید چی براتون مهمه و چه کارهایی رو نمی‌پسندید و به حرف خانومتون هم دقت می‌کردید که خط قرمز هاش چیه شاید خیلی از این مشکلات بوجود نمیومد 

همه ما گاهی خسته میشیم گاهی دلمون تنهایی میخواد 

به همسرتون به عنوان یه انسان نگاه کنید دقیقا همون حق و حقوق هایی که برای خودتون در نظز میگیرید برای همسرتون هم در نظر بگیرید اونم ممکنه اشتباه کنه مثل شما و همه آدم های دیگه 

الان هم با لج و لجبازی مشکلی حل نمیشه فقط روزهایی که میتونستید در کنار آرامش داشته باشید رو از دست میدید 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بنظرم اشتباه من همین بوده محبت زیادی کردم دلش زدم ، کلا به این نتیجه رسیدم محبت زیادی خوب نیست ، من ...

آدمی که خوابیده میشه بیدار کرد ولی اونیکه خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد. 

موفق باشی. 

کاربر سال 98 هستم