2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 44 پست

خسته نباشید .سر هر موصوعی بحث کردین و بعد چند ماه باهاش قهر بودین ؟ برای چی باهم  ازدواج کردین ؟سرتون تو گوشی هست به همسرتون محبت ندارین بعد بگه دوست دختر دارین و گوشیتون رو بخواد ببینه میشه بی حیا ! بنطر من شما اگه واقعا حقیقت رو گفته باشید و متاهل باشین و این اوضاع زندگیتون باشه ، حتما برید مشاوره بیشتر از این با زندگی دختر مردم بازی نکنید

یعنی وقتی کسی با پرویی و بیشعوری میاد میگه گوشیتو بده چک کنم ،تهمت بهت بزنه هر کسی باشه قبول نمیکنه

وااا مگ زن و شوهر باید ایینجوری باشن برا گوشیت رمز نزار اگ ب غرورت اینجوری برمیخوره یجا بزار بره ببینه چیزی نیس تا دست از سرت برداره شما پررو تری ک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم از مردایی مث تو  چقد پرو هستین  یچیزی یادگرفتین طلاق عاطفی چ کوفتیه کاش روبروم بو ...

تا خودت تو شرایط که هستیم نبودی نمیشه آنقدر صریح بگی، ما یک ماهی هست حتی خودمون جداگانه غذا درست میکنیم 

وااا مگ زن و شوهر باید ایینجوری باشن برا گوشیت رمز نزار اگ ب غرورت اینجوری برمیخوره یجا بزار بره ببی ...

مشکل که گوشی نبوده ، گوشی بهونه کرده که مثلا از من اتو بگیره که همیشه تو برجکم بزنه، و اشتباهات خودش پوشش بده

یعنی وقتی کسی با پرویی و بیشعوری میاد میگه گوشیتو بده چک کنم ،تهمت بهت بزنه هر کسی باشه قبول نمیکنه

وقتی ریگی به کفش ادم  نباشه نگرانی نداره .گوشیو بهش بده حتی اگه رمز داره رمزشو بهش بگو .بگو هروقت دوست داشتی نگاه کن خیالت راحت بشه .چرا باهمین کارا تخم شک و تریدید تو زندگیتون میکارین.

من خودم دائم گوشی شوهرم دستمه بنده خدا اصلا هیچی نمیگه.فقط میگه خرابش نکنی بی گوشی بیفتم کم ازش کار بکش

خسته نباشید .سر هر موصوعی بحث کردین و بعد چند ماه باهاش قهر بودین ؟ برای چی باهم  ازدواج کردین ...

سر ی موضوعی با خودش و خانواده ش بحثم شد دیگه کش دار شد موضوع ...لجبازی ها ادامه پیدا کرد ی دو ماهی طول کشید 

وقتی ریگی به کفش ادم  نباشه نگرانی نداره .گوشیو بهش بده حتی اگه رمز داره رمزشو بهش بگو .بگو هرو ...

من خودم اوایل گوشیم رمز همو داشتیم ولی تا من میخواستم برم تو گوشیش سریع میومد بالا سرم که کجای گوشیش و چه پیام هایی میخونم ، دیگه نه گوشیش رفتم و نه گوشیم اومد 

خب بده ببیته بهانه نداشته باشه  بنظرم خیلی مغرور و ی دنده ایی

مشکل ما که فقط گوشی نیست ، گوشی شاید کمتر از 1درصد باشه ...کلا محرم دلم نیست راز دل آدم نمیشه بهش گفت آدم رازداری نیست