2777
2789
عنوان

مادر و پدر سرکوفت زن در سن ۴۰ سالگی

259 بازدید | 13 پست

چه جوری باید رفتار کنم که اینجوری رفتار نکنن؟! حالا من آدمی هستم که مستقل بودم تا حدود زیادی. فقط میخواستم خونه بگیرم یه مقدار قرض گرفتم و وقتی مریض بودم. بعدم باهاشون صاف کردم. تی وی نشون میده خونه دارن, یه چی میگن. نشون میده بچه دارن یه چی میگن.... اووووف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۴۰ سالتونه خونه نگرفتین  منم ۲۹ام فکر میکنم چند سال دگ نمیشه اینجا رو تحمل کرد بنظرتون اد ...

من ازدواج کردم ولی هنوز خونه نداریم. واقعا بالای سی که عذابه. من الان چند روزی مهمانم

من ازدواج کردم ولی هنوز خونه نداریم. واقعا بالای سی که عذابه. من الان چند روزی مهمانم

بچه خودتون نمیخواستین؟ همیشه اگه پدر و مادر غر بزنن میشه توپ پاس داد تو زمین خودشون ، من مامانم خودش ازدواج ناموفقی داشته الان خودشم انتظار نداره من ازدواج کنم چون میدونه وضع زندگیا رو و اینکه عادیه نخوام مثل اون بشه عاقبتم ، مامان بزرگم به شوهر عمم میگفت بددله نزاشت عمم حامله شه الان دگ نمیتونه غر بزنه ک بچه نداری زد هم خ راحت میتونه جوابشو بده

یک عدد چپی 

بچه خودتون نمیخواستین؟ همیشه اگه پدر و مادر غر بزنن میشه توپ پاس داد تو زمین خودشون ، من مامانم خودش ...

من دوبار بارداری ناموفق داشتم عزیزم. اصلا حواسشون نیست انگار. انگار یه بیسته که باید تیک بزنی یکی یکی. و اگر زندگی خودتو داشته باشی و کلی دستاورد دیگه که برای اونا ملموس نیست، گناهکاری

من دوبار بارداری ناموفق داشتم عزیزم. اصلا حواسشون نیست انگار. انگار یه بیسته که باید تیک بزنی یکی یک ...

اره عزیزم میدونم منم ادم جواب دادن نبودم اما مامانم انقد رفت رو اعصابم دگ دارم جواب میدم حتی ی بار بهش گفتم اگه فلان عیبمو بازم به روم بیاری منم بهت میگم تو مطلقه ای و فلان واقعا تاثیر داشت و نگفت

یک عدد چپی 

اره عزیزم میدونم منم ادم جواب دادن نبودم اما مامانم انقد رفت رو اعصابم دگ دارم جواب میدم حتی ی بار ب ...

من جواب بده بودم. بازم می گن یا با نگاه. من که نمی تونم همه آرزوهای اونا رو برآورده کنم. من شاگرد اول بودم و توی دانشگاه خوب درس خوندم ولی تو تصمیم گیری هام یه سری اشتباه داشتم و به جایگاه شغلی و اجتماعی که می شد نرسیدم. حالا مامانم دیروز بهم می گه کسی از دوستات هست از تو پایین تر باشه     

من جواب بده بودم. بازم می گن یا با نگاه. من که نمی تونم همه آرزوهای اونا رو برآورده کنم. من شاگرد او ...

بگو برای من ارامش خودم مهمه من از خودم و جایگاهم و زندگیم راضیم اون طبقه بندی بالاتر پایین تر تو ذهن شماست تو ذهن من نیست 

یک عدد چپی