2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر عمومی آمپول بی حسی زد بهش و تخلیه کرد ینی مرگ و با چشمام دیدم بی نهایت درد داشت 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
من پام میخچه خوشه ای داشت ک دردش بیشتره  خودم با تیغ و موچین و الکل همشو در اوردم ولی از درد م ...

چه جوری با تیغ بیرونش آوردین یه وقت عفونت نکرد عزیزم من یه عکس از دستم فرستادم میشه بهم بگی این میخچه هست یا نه

من پام میخچه خوشه ای داشت ک دردش بیشتره  خودم با تیغ و موچین و الکل همشو در اوردم ولی از درد م ...

من همین کارو دارم میکنم اما حس میکنم داره بزرگتر میشه! شما چطور در آوردی؟ دارو چی مصرف میکردی

هیچ درمان دارویی افاقه نکرد ینی؟ 😭😭😭

قطره و چسب سنگ پا و حتی قرص آسپرین همه چی امتحان کردم فایده نداشت آخر سر رفتم درش آوردن خخخیییلی درد داشت ولی کاملا خوبه خوب میشی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔