2777
2789
عنوان

میخچه پام 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10189 بازدید | 77 پست
چه جوری با تیغ بیرونش آوردین یه وقت عفونت نکرد عزیزم من یه عکس از دستم فرستادم میشه بهم بگی این میخچ ...

تیغو با الکل ضدعفونی کردم بعدش روشو چاک دادم  وبا موچین دونه دونه کشیدم بیرون هم خون اومد هم کلیییییییییییی درد داشت 

ولی خب از اون زمان ۲سال میگزره و عکساشو همون زمان رفتم ب دکتر نشون دادم تعجب کرد ک چطور انجام دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین کارو دارم میکنم اما حس میکنم داره بزرگتر میشه! شما چطور در آوردی؟ دارو چی مصرف میکردی

ن ببین الکی دستکاری نکن  هی نصفه نیمه کارو انجام میدی اونم تحریک میشه 

باید عمقی انجام بشه 

تیغو با الکل ضدعفونی کردم بعدش روشو چاک دادم  وبا موچین دونه دونه کشیدم بیرون هم خون اومد هم کل ...

مال من انگار پوست های لایه لایس و شبیه غده نیست که بشه درش آورد شما چجوری در اوردین؟ لایه هارو برمیداشتین؟ 

یه چند ماهی هست این چیز کوچیکو روی انگشتم می‌بینم نمی‌دونم چیه فشارش میدم خیلی درد می‌گیره کلاً گلول ...

از تو عکس نمیشه گفت چیه 

اگ توش ی  رگه ی سفید یا ی چیزی مثل مو نازکه احتمالا این باشه 

ولی اگ توش چیزی دیده نشد احتمال زیاد زگیل هست 

عملش درد داشت یا خود میخچه تون درد ناک بود؟ 

خود میخیچه که درد داشت نمیتونستم درست راه برم دیگه شوهرم مجبورم کرد گفت بریم دکتر در بیاره همینکه سوزنو زد به میخچه که بی حس بشه جبغم درومد بعدش که دیگه باید تحمل کنی تا کارش تموم شه زود تموم میشه بعدش هم باید با پماد گاز ببندیش ولی خو دیگه از ریشه درش میاره تضمینی خوب میشی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
مال من انگار پوست های لایه لایس و شبیه غده نیست که بشه درش آورد شما چجوری در اوردین؟ لایه هارو برمید ...

برا منم ک برآمده نبود 

ی شب زد ب سرم و ی تیکه کوچیک سیر گزاشتم اون رو و با ی چی بستمش تا صب موند 

بماند ک چقد درداور بود ولی میخچه رسید