2777
2789
عنوان

ب نظرتون اگه ی پدر ب بچش بگه ......

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 35 پست

باید دست پدره رو بگیره ببرتش روانپزشک بهش چار تا قرص بده بگیره بکپه که دیگه اینقد ضر مفت نزنه 

بعضیا از پدر بودن اسمشو یدک میکشن وگرنه پدر واقعی هوای بچشو داره حتی اگه اشتباه کنه اون پدر صلاحیت پدر بودن رو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه دیگه جای امنی براش نیست.. تکیه گاهی نداره از دیدگاه

خودش، پناه میبره به بیرون از خونه.. 

روحیه هم مطمعنا داغون میشه،حس تنفر،حس اضافه و سربار بودن،حس حقارت، کمبود اعتماد بنفس، پایین اومدن عزت نفس،وحشتناکه..

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته

پدرمادرا وقتی عصبی بشن ی حرفایی میزنن ک واقعا دست خودشون نیس . اینو وقتی مادر بشین یا پدر میفهمین . فشار زندگی قسط قبض خرج خورد و خوراک بدهی مریضی تورم گرونی تحصیل بچه نیازای خانواده . بعد ی اتفاقی میفته تو منتظر منفجر شدنی ک سر یکی خالی کنی از شانس گندت تو استارتشو میزنی سر تو خالی میشه . اما اینو بدونین اون پدر یا مادر عزیزترینن . اگ ی خار تو پاشون بره همین بچه ای ک ی روز خوردش کردن جونشو واسشون میده 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
کاریم نکرده باشه  مقصرم خودش نباشه  میخوام ببینم روح و روان بچه چی میشه اون وسط

خب شاید از نظر خودش کاری نکرده و فکر میکنه مقصر نیست اگر تمایل داری موضوع رو کامل بگو ببینم چیشده و اینکه متاسفانه آدما مواظب نیستن تو عصبانیت چی میگن زیاد جدی نگیر سطح طرف همینقدره اگر زیاد جدی بگیری فقط خودت اذیت میشی بهش اهمیت نده و از ی طرفی هم ب حرفاش فکر کن و عمل کن بهشون 

خواهشا ذهن ی بچه ۱۳ ساله رو با حرفاتون بهم نریزین . اون بچه جز خونه جایی نداره . هی نگین حس تنفر و فرار از خونه و فلان . اون هنوز ذهنش درگیره منتظر ی حرف شماس . خاهشا راه حل و حرفای غیر منطقی نزنین . فک کنین دور از جون این دختر ی پسر اورده خونه و پدرش ببینه . بازم حقو ب دختر میدین ؟؟

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

به نظر من اگه این حرف فقط یه بار بوده که فکر نکنم خیلی رو بچه اثر بزاره چون پدره اعصبانی بوده چیزی گفته بچه هم سریع فراموش میکنه ولی اگه دائم این حرفا گفته بشه قطعا اثر خوبی نداره

خب شاید از نظر خودش کاری نکرده و فکر میکنه مقصر نیست اگر تمایل داری موضوع رو کامل بگو ببینم چیشده و ...

ببین 

دیشب حال مامانم خوب نبود اومدیم بخوابیم بعد خواهرم افتاد رو مامانم ینی پاشو بد گذاشت افتاد روش 

بعد بابام ب من اینطوری گفت انقد گریه کردم ک الان دارم از سر درد میمیرم 

خب شاید از نظر خودش کاری نکرده و فکر میکنه مقصر نیست اگر تمایل داری موضوع رو کامل بگو ببینم چیشده و ...

بله دقیقا حرف منم‌همینه

من یه دختر دوازده ساله دارم هنوز عروسک بازی می کنه

تو گوشیش بازی آنجلا و بیبی باس داره

اصلا نمی تونم درک کنم چرا دختری با این سن باید توی این سایت باشه اینجا اصلا جای مناسبی برای بچه ها نیست

پدرتون اصلا حرف خوبی نزده ولی بعید به نظر میاد سر هیچی اینجوری حرف بزنه احتمالا از چیز دیگه ای ناراحت بوده چون باباها عاشق دختراشونم

مطمینم پدرتون هم الان ناراحته

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
من یه دختر دوازده ساله دارم هنوز عروسک بازی می کنه تو گوشیش بازی آنجلا و بیبی باس داره اصلا نمی تو ...

ببخشید الان حذف میکنم 

حالم بد بود شمام اومدی خراب ترش کردی 

ممنونم واقعا

ببین  دیشب حال مامانم خوب نبود اومدیم بخوابیم بعد خواهرم افتاد رو مامانم ینی پاشو بد گذاشت افت ...

😂😂الهییی اشکال نداره چون حال مامانت خوب نبوده همتون ناراحت بودین و باباتم ترسیده بودههههه من فکر کردم حالااااا چیکار کردیییی زیاد جدی نگییییر مردا همینجورین یچیزی میگن ولی ته دلشون هیچی نیست

ببخشید الان حذف میکنم  حالم بد بود شمام اومدی خراب ترش کردی  ممنونم واقعا

عزیزم نمی خوام حالت را بدتر کنم

ولی اینجا واقعا چیزایی گفته میشه که اصلا مناسب شما نیست

بخاطر خودت حذفش کن نه به خاطر حرف بقیه

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی