2777
2789
زبان انگلیسی درس میدم  از ۱۸ سالگی شروع کردم  الانم اواخر ۲۰سالگیمم  مرتبط نیست چو ...

میشه درامدتون رو بدونم جسارتا ؟ 

و اینکه چطوری اقدام کردید واسه تدریس زبان ؟ 

و رشته فعلیتون رو؟

بچه بودم دوست داشتم معلم دبستان باشم روز معلم بهم کادو بدن 😂

جدای از اون 😂 

حس میکنم از بهترین مشاغل واسه دختر خانم هاس 

دختر پسر تو جامعه یکسانن از اون لحاظ که روحیه دخترا لطیف و زودتر خسته میشن و نیاز به تایم ازاد بیشتری واسه رسیدگی ب خودشون دارن میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان انگلیسی درس میدم  از ۱۸ سالگی شروع کردم  الانم اواخر ۲۰سالگیمم  مرتبط نیست چو ...

عزیزم من از رشته دانشگاهم بدم میاد، الان سطحم متوسطه ، چقدر بخونم چی کلاسی باید برم بتونم پول درارم از معلمی زبان؟ توروخدا راهنماییم کن خواهش میکنم

عزیزمم. هرجا حس کردی شغلت باعث برهم زدن ارامش و اعصاب و روانت میشه عوضش کن

اینکه روش گرفتن حق رو میدونم خیلی دوست دارم 

ولی من یه مقدار عصبی هستم وکالت یه روان فوق قوی میخواد که من ندارم 

از روزی که حقوق انتخاب کردم هدفم دفتر ازدواج بود که بعد متوجه شدم زنا نمیتونن آزمون سردفتری ثبت ازدواج رو بدن 😐

اینکه روش گرفتن حق رو میدونم خیلی دوست دارم  ولی من یه مقدار عصبی هستم وکالت یه روان فوق ...

به نظرم هر دختری حقوق بخونه روانش میریزه به هم از این همه تبعیض ، عمر ادم انگار کشکه بنده خدا درس خونده میبینه نمیتونه به هدفش برسه ، عزیزم انلاین شاپ میتونی بزنی سا ادارات دولتی شاید استخدام شی

معلمی خیلی شغل عالی هست و خیلی مزایایی خوبی هم داره مخصوص برای یه زن 

خداروشکر مصمم تر شدم 🌸🥰

دعا کنید بتونم قبول بشم فرهنگیان 

امسالم خیلی خوندم همیشه ام معدل بیست و شاگرد بودم تا دوم دبیرستان 

اما تو سال کنکور و کنکور شکست خوردم 

اینکه روش گرفتن حق رو میدونم خیلی دوست دارم  ولی من یه مقدار عصبی هستم وکالت یه روان فوق ...

منم قصد دارم تا همیشه پرستار نباشم چون حس میکنم تحمل این همه استرس و فشار روانی رو ندارم. 

تو هم اگه فکر میکنه کشش نداری رهاش کن بعد فارغ التحصیلی. شغلی داشته باش که دوسش داشته باشی و ارامش برات بیاره

به نظرم هر دختری حقوق بخونه روانش میریزه به هم از این همه تبعیض ، عمر ادم انگار کشکه بنده خدا درس خو ...

تو کتابامو زیاد نوشته که حق رو به زن میدن 

ولی نمیدونم فرق من با یه مرد چیه که اون میتونه محضردار باشه ولی من نه 

خداروشکر مصمم تر شدم 🌸🥰 دعا کنید بتونم قبول بشم فرهنگیان  امسالم خیلی خوندم همیشه ام معدل ب ...

فرهنگیان مزایای خوبی داره   اگه بتونی قبول بشی که عالیه

نکات منفی هم داره ولی خب مزایای خوبی هم داره

تو کتابامو زیاد نوشته که حق رو به زن میدن  ولی نمیدونم فرق من با یه مرد چیه که اون میتونه محضر ...

پدر زن رو در میارن تا حق رو بش بدن عدالت وجود ندارع تازه فک میکنن عقل ما کمتره اصلا نمیدونم‌چجوری حقوق میخونینو دیوونه نمیشین از شدت تبعیض