2777
2789
عنوان

کبودی بعد از ژل لب لطفا جواب بدید

37172 بازدید | 45 پست

دیروز ژل تزریق کردم دفعه اولم بود همون لحظه لب بالام کبود شد و اندازه ی نخود افتاده شد کبودیه شدید سیاه نیست ولی خیلی کبوده کمپرس گزاشتم صبح پاشدم دیدم بالای لبم کبود شده باز کمپرس گزاشتم اون رفته ورم اون قسمت کبودم رفته میترسم خطرناک باشه لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه طبیعیه یانه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص آناهیل بخور اوکی میشه طبیعیه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
زده رگتو پاره کرده اگه خیلی کبودو سیاهه چیزی نیست یک هفته ای میره 

یعنی اگه رگم پاره شده باشه یک هفته ای اوکی میشه؟

باور میکنی امروز شب دومه دوشبه نخابیدم از استرس و ترس

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
یعنی اگه رگم پاره شده باشه یک هفته ای اوکی میشه؟ باور میکنی امروز شب دومه دوشبه نخابیدم از استرس و ...

اره بابا من خودم این اتفاق برام افتادش یه سری اصن داغون شده بودم کلا کبود بود لبم و فوق العاده ام درد داش مامانمم با من زده بود ولی هیچ چیش نشده بودش . شانسه دیگه . ولی درست میشه خطرناک ام نیس واسه ترمیمم صب کن کامل کبودیت بره بادت بخوابه بعد بری 

ساکت اما پر هیاهو... .
منم تزریق کردم تازه حجم بالا کبود شد تا سه روز بود ورم و کبودی تا یک هفته طبیعیه استرس نداشته باش ما ...

اینجوریه الان

اره بابا من خودم این اتفاق برام افتادش یه سری اصن داغون شده بودم کلا کبود بود لبم و فوق العاده ام در ...

وای مرسی میشه عکسی که گزاشتم و ببینی این برا امروزه که ۲۴ساعت شده یکم ورمش خابیده رنگش داره میره سمت قرمز که ابجیم میگه زرده و عفونته میترسم تازه اون سمت لبمم از داخل قرمز شده

عکس

تو جواب یکز از دوستان گزاشتم عزیزم میشه چک کنی اگ اطلاع داری توضیح بدی شماهم