بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
یعنی اگه رگم پاره شده باشه یک هفته ای اوکی میشه؟ باور میکنی امروز شب دومه دوشبه نخابیدم از استرس و ...
اره بابا من خودم این اتفاق برام افتادش یه سری اصن داغون شده بودم کلا کبود بود لبم و فوق العاده ام درد داش مامانمم با من زده بود ولی هیچ چیش نشده بودش . شانسه دیگه . ولی درست میشه خطرناک ام نیس واسه ترمیمم صب کن کامل کبودیت بره بادت بخوابه بعد بری
اره بابا من خودم این اتفاق برام افتادش یه سری اصن داغون شده بودم کلا کبود بود لبم و فوق العاده ام در ...
وای مرسی میشه عکسی که گزاشتم و ببینی این برا امروزه که ۲۴ساعت شده یکم ورمش خابیده رنگش داره میره سمت قرمز که ابجیم میگه زرده و عفونته میترسم تازه اون سمت لبمم از داخل قرمز شده
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت