2777
2789
عنوان

کبودی بعد از ژل لب لطفا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 37285 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گل دختر  چونه ام رو ژل زدم کبود شده  کبودی لب شما رفت ؟خود به خود رفت؟

سلام عزیزم اره رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتش عادیه بافت لب ایجاد میکنه بعضی وقتا ک اینجوری بشه بعد ۴ ۵ روز کامل رفت

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
پس از منم می‌ره ؟ کبودی چونه ام افتضاحه

والا من چونه رو نمیدونم چون تاجالا تزریق نکردم اما چندروز صبرکن بنظر من ک میره اگه نرفت حتما برودکتر چون خیلی ریسکیه کلا

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
سلام عزیزم اره رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتش عادیه بافت لب ایجاد میکنه بعضی وقتا ک اینجوری بشه بعد ۴ ۵ ر ...

عزمزمه من دیروز ژل زدم از برای شما خیلی بدتر شده فکر کنم مویرگها پاره کرده، این خوب میشه؟؟ یا باید آنزیم برنم؟؟ 

عزمزمه من دیروز ژل زدم از برای شما خیلی بدتر شده فکر کنم مویرگها پاره کرده، این خوب میشه؟؟ یا باید آ ...

عادیه نگران نباش من رفتم از چندتا دکتر پرسیدم گفتن اوکیه